HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Irányelvet ka...

Irányelvet kaptak a brit orvosok: kit mentsenek meg, és kit ne, ha fogytán a lélegeztetőgép

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az angol orvosokat tömörítő szakmai szövetség, a British Medical Association etikai útmutatót adott ki a tagjainak arra az esetre, ha túlterhelődne a brit egészségügyi rendszer, és dönteniük kell, melyik betegnek jusson lélegeztetőgép.

Ennek értelmében a fiatalabb, nagyobb életeséllyel rendelkező koronavírus-fertőzötteket kell majd preferálniuk az idős, súlyos esetekkel szemben – még az is elképzelhető, hogy az utóbbiaktól megtagadják az intenzív osztályon történő kezelést és a mesterséges lélegeztetést.

A CNN információja szerint arra is kaptak útmutatást, hogyan osszák be majd a rendelkezésükre álló életmentő eszközöket, ha az igény meghaladja a kapacitásokat.

Nagy Britanniában ma reggelig közel harmincezer volt a fertőzöttek száma, eddig 2352 beteget veszítettek el, és eddig meglepően kevés a kritikus állapotban lévő betegek száma, amely ma reggel 163 volt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,592lájkolóTetszik
3,460követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Az orvosi kamara azt várja Kásleréktől, hogy vállalják döntéseik következményeit

A teljes orvostársadalom nevében visszautasítják a miniszter nyilatkozatát, melyben az orvosokra hárította az ágyak felszabadításáról hozott utasításának következményeit.