HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Koronavírus: ...

Koronavírus: Még Szomália is beszáll az olaszok mentésébe

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Húsz orvost küld Olaszországba a szomáliai kormány azok után, hogy az olasz kormány nemzetközi segítségért folyamodott a koronavírus okozta tömeges megbetegedések miatt. Minderről a szomáliai kormányszóvivő, Ismail Mukhtar Omar számolt be, aki elárulta azt is, hogy az orvosok a Szomáliai Nemzeti Egyetemen dolgoznak, ők már több európai országban is megfordultak.

Mindeközben már Szomáliában is megjelent a koronavírus, az Afrika szarván fekvő országban eddig öt esetet regisztráltak, ezért a kormány nemrég leállította a repülőforgalmat az országban.

Ez a szám viszont messze elmarad a Dél-afrikai Köztársaságban jegyzett esetektől, ahol mostanra a fertőzöttek száma elérte a 1380-at, a halottak száma egyelőre 5 fő. A fertőzöttek többsége itt – sok más országhoz hasonlóan – azok közül került ki, akik az utóbbi időszakban Európába, az Egyesült Államokba vagy ázsiai országokba utaztak.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,742lájkolóTetszik
3,487követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek