HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Az első fotó ...

Az első fotó a koronavírusról

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

A Sacco kórház kutatói (erről a kórházról korábban már írt a Magyar Hang) elkészítették az első képet a koronavírusról. A felvételt elektronmikroszkóppal készítette a Massimo Galli és Gianguglielmo Zehnender által koordinált csapat.

A képen 30 000-szeres nagyításban láthatóak a SARS-CoV-2 vírusrészecskéi (a nyilak mutatják a képen), az izoláláshoz használt VERO E6 sejtekben és a felületen a sejtmembránhoz tapadva.

A baltimore-i Johns Hopkins Egyetem összesítése szerint az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma meghaladta az egymilliót. Eddig 53 160-an vesztették életüket, a meggyógyultak száma pedig a 212 ezer közelít. A fertőzés 181 országban van jelen. Fontos, hogy a diagnosztizált esetek száma nem tükrözi pontosan a valóságot, mert az egyes országokban többé-kevésbé korlátozott az elvégzendő tesztek száma, valamint a számontartás kritériumai is különböznek egymástól.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,580lájkolóTetszik
3,766követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Más embernek ez a mócsing a torkán akadna” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Váncsa Istvánnal, Hegedűs D. Gézával és Kemenesi Gáborral. Riport a Fertő tóról, ahol betonozni tervez a NER. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Érdi vendetta: Az érdi család ügyvédje állítja, náluk nem voltak fegyverek

A konfliktus a két család között nem most indult: korábban az enyingiek késsel fenyegették, térdre kényszerítették és levizelték a másik társaság egyik tagját.