HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Orbán megkosz...

Orbán megkoszorúzta Minszkben a szovjet időszak ikonikus emlékművét

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Videót töltött fel Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalára Európa utolsó klasszikus diktatúrájában, Belaruszban tett pénteki látogatásáról.

A belarusz diktátornál, Aljakszandr Rihoravics Lukasenkánál tett hivatalos útja alkalmával a magyar miniszterelnök megkoszorúzta a belarusz fővárosban, Minszkben a Győzelem terén a szovjet időszak ikonikus emlékművét, a Nagy Honvédő Háború emlékművét.

Orbán Viktor egy másik útja alkalmával, 2017-ben Pekingben szintén megkoszorúzta a Tienanmen téren a kommunisták hősi emlékművét.

Nem árulja el a külügy, rákérdezett-e Orbán az emberi jogok helyzetére Minszkben | Magyar Hang

A diplomáciában szokásos udvariaskodásról adott hírt az MTI Orbán Viktor magyar miniszterelnök, és Európa utolsó diktátoraként számon tartott Aljakszandr Lukasenka délelőtti találkozóját ismertetve. A két politikus egyetértett abban, hogy nincs politikai érdekütközés a két ország között. Orbán Viktor ugyanakkor lehetőséget lát a politikai együttműködés szorosabbra fűzésében, illetve a gazdasági kapcsolatok fejlesztésében.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,973lájkolóTetszik
3,646követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek