HIRDETÉS
Egy képkocka a szlovák rendőrség Dobroslav Trnka őrizetbe vételéről kiadott Facebook-videóból (Forrás: A szlovák rendőrség Facebook-oldala)

Rendőrök vitték el a korábbi legfőbb ügyészt Szlovákiában

Hivatali visszaélés miatt csaptak le a szlovák hatóságok Dovroslav Trnkára gútori otthonában.

Dől a magyar adóforint az Igazi Csíki Sörhöz és Mészáros üzlettársához

Erdélyben is a magyar adófizetők pénzén hizlalja az állam a NER-lovagokat: az Igazi Csíki Sör tulajdonosánál és a Mészáros-Tiborcz pároshoz közel álló Balázs Attilánál is milliárdok landolnak.

A NER legrosszabb arcát másolják Erdélyben

Nem csak a magyar közpénz érkezik nagy hullámokban a határon túli fociakadémiákba, szédületes sebességgel másolják a NER kiskirályok viselkedését is a kedvezményezett politikusok és rokonságaik.

Bunda miatt elítélték Romániában – most magyar fociakadémiát építhet

Egy 2012-es cikk szerint Sorin Cigan tíz éve egy UAC–Nagyváradi Bihar FC mérkőzést akart befolyásolni.

Román sajtó: Nagyváradon is fociakadémiát épít a magyar kormány

Milliárdokról van szó. Az akadémiát egy korábbi Fradi-játékos fogja vezetni – legalábbis a labdarúgó állítása szerint.

Pusztul a magyar állam tulajdona Szatmárnémetiben

Titkolják, mennyit fizetett a magyar állam Szatmárnémeti egyik legszebb szecessziós épületéért, a Pannónia Szállóért, amely mára életveszélyessé vált.

Elfogták a székelyföldi táblarongálót

Egy 30 éves Bákó megyei férfit gyanúsítanak.

Magyar helységnévtáblákat mázoltak le Székelyföldön

Fekete festékkel kenték le a magyar feliratokat.
Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a szabadon engedett ukrán foglyok érkezésére vár a kijevi Boriszpil repülőtéren az Ukrajna és a Donyec-medencei szakadár területek közötti újabb fogolycsere napján, 2019. december 29-én. Az ukrán elnöki szerint 76 ukrán állampolgár nyerte vissza szabadságát, akiket a Donyec-medencei szakadár területeken tartottak fogságban. A Donyec-medencei fogolycserének még az év végéig történő végrehajtásáról a „normandiai négyek”, vagyis Ukrajna, Oroszország, Franciaország és Németország december 9-i párizsi csúcstalálkozóján született megállapodás (Fotó: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko)

Magyarul is megszólalt újévi köszöntőjében az ukrán államfő

Volodimir Zelenszkij szerint „nincs olyan a mi útlevelünkbe írva, hogy rendes vagy rendetlen ukrán”. A magyar kormány is reagált az ukrán elnök szavaira.

Németh Miklós: Közreműködtünk a romániai forradalomban

Magyar titkosszolgálati segítség is kellett Ceausescu elfogásához és Tőkés László kiszabadításához. MDF-es politikusok eközben szabadcsapatok felfegyverzését és bevetését követelték. Interjú az egykori magyar miniszterelnökkel a 30 évvel ezelőtti romániai forradalomról.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Legolvasottabb