HIRDETÉS
HIRDETÉS

Magyar zászlót próbáltak égetni Nagyváradon

Szerző: | 2018. december 30., 15:32 | Határon túl

A magyar zászló felgyújtásával próbálkozó nő Nagyváradon

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Egy nagyváradi férfi a Facebook-oldalára posztolta azt a huszonöt másodperces videót, amelyben egy fiatal nő próbál székre felállva meggyújtani egy magyar zászlót. Jól látható, hogy többen elmennek mellette, de senki sem szól rá.

A felvétel a nemrég felújított Fekete Sas-palota belső udvarán készült, ahol a helyi RMDSZ-iroda is található – ők tették ki a magyar lobogót a román, az uniós és a szervezet zászlaja mellett.

Edwárd Rappert

Éjszakai élet Nagyvárad 2018…

Bár a terület jól be van kamerázva, a zászlót már többször ellopták a passzázsban. Legutóbb a román nemzeti ünnep, december elseje idején tűnt el, amikor ismeretlen tettes kitörte a magyar trikolórt a tartójából. Augusztusban is történt hasonló eset, de arról nincs tudomásunk, hogy zajlott-e nyomozás az ügyben és megvannak-e a tettesek.

A magyar nemzetiszínű lobogót a lánynak végül nem sikerült meggyújtania, mert a videó készítője közbelépett.

Címkék: határon túli magyarság, magyar zászló, Románia, zászlóégetés


HIRDETÉS
Új idők új focija

Új idők új focija

Élvezhető, családbarát produkció, látványszínház született, amelynek az Üllői úton és néhány más helyen legalább nem a díszpáholy a célközönsége. De vajon szenvedéllyel szerethető-e ez a fajta futball?

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest