HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Határon túl Mészárosék Sz...

Mészárosék Székelyföldön is kapuba találnak

HIRDETÉS

Mészáros Lőrinc gyermekeinek cége tervezi, és valószínűleg egy NER-közeli cég építi tavasztól Székelyföldön az új, nyolcezer férőhelyes, a legmagasabb UEFA-előírásoknak is megfelelő stadiont. A pályát használni fogó Sepsi OSK labdarúgócsapat mögött álló részvénytársaság többségi tulajdonosa (pár áttéttel) már egy olyan anyaországi vállalkozó, Varga Károly, akinek három közös cége is volt Felcsút volt polgármesterével. A stadion az anyaországi cég erdélyi leányvállalatának birtokában álló telkére épül. 

HIRDETÉS

Eközben egy decemberi kormányhatározattal a magyar állam 2,1 milliárdot ítélt meg a „Sepsiszentgyörgyi Labdarúgó Akadémia (Sepsi OSK)” részére, „a szervezet működésének és fejlesztésének” támogatására. És ilyet is ritkán látni: a 1810/2018-as kormányhatározat szövegét négy nappal később a Magyar Közlönyben kijavították, világossá téve, hogy a pénzt nem a székelyföldi egyesület kapja, hanem a NER-közeli többségi tulajdonban lévő részvénytársaság. 

Riportunkat Sepsiszentgyörgyről a Magyar Hang következő, február 15-én megjelenő számában olvashatják.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lukács Csaba
Lukács Csaba
A Magyar Hang lapigazgatója és világjáró riportere.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,771lájkolóTetszik
2,389követőKövetés
16,718feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Elhallgatások és hazugságok – Magyar Hang-ajánló

Thuróczy Szabolcs-interjú. Lelepleződik „Tiborc”, a szalagmunkás riporter. Vannak anyák, akik maguk is árulják a drogot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Ki fog el kit? Geopolitikai játszma a tengereken

Nem mindennapi politikai huzavonának lehettünk tanúi az elmúlt hetekben.