HIRDETÉS

Meghalt egy 15 éves magyar kamasz Tusnádfürdőn

HIRDETÉS

Az Agerpress román hírügynökség szerint hétfőn délután meghalt egy 15 éves, magyar állampolgárságú fiú a tusnádfürdői welnessközpontban.

HIRDETÉS

A Hargita megyei rendőség közleménye szerint hétfőn délután fél hatkor a fiú a szülei, nagyszülei és testvére szeme láttára süllyedt el a medencében anélkül, hogy bárki is hozzáért volna.

Azonnal kimentették a vízből és egy orvos megkezdte az újraélesztését, majd a helyszínre kiérkező mentősök is próbálták megmenteni, sikertelenül – a rendőrségi szóvivő szerint szívleállás okozhatta a halálát. A román rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lukács Csaba
Lukács Csaba
A Magyar Hang lapigazgatója és világjáró riportere.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,440lájkolóTetszik
2,288követőKövetés
16,212feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Ugrás a mély vízbe – Magyar Hang-ajánló

Interjú György Péterrel, Ungváry Krisztiánnal, Rékasi Károllyal és Zsigmonddal, valamint a Fridays for Future hazai szervezőivel. Itt a friss Magyar Hang!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

A boldog csirke és a halálmadár

Állítsuk át új barátainkat kukoricára, búzára és zöldre, imádni fogják és meghálálják. Biztosítsunk számukra megfelelő nagyságú területet a kapirgáláshoz és egyéb tornamutatványokhoz.