HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Határon túl Magyar útlevé...

Magyar útlevéllel ment vadászni az erdélyi politikus, botrány lett belőle

HIRDETÉS

A Hotnews romániai hírportál arról ír, hogy a Bihar Megyei Tanács elnökét, Pásztor Sándort egy afrikai szafarikat hirdető cég magyar állampolgárként jegyez, miközben az RMDSZ politikusa egy levadászott antilop mellett pózol. 

HIRDETÉS

Az eset azért is különösen érdekes Romániában, mert a nagyváradi repülőtér volt igazgatója, Gheorghe Pașc nemrég azzal vádolta meg Pásztor, az tudatosan hagyja lerohadni a nagyváradi repülőteret, hogy a közeli Debrecen légikikötője fele terelje a forgalmat. 

A Jurnal Bihorean lapnak Pásztor elmondta: tavaly Dél Afrikában volt szabadságon, és az utazáshoz, mivel kettős állampolgár, a magyar útlevelét használta, mert így nem kellett vízumot kérnie. Egyetlen napot töltött vadászattal, akkor ejtette el az antilopot is.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lukács Csaba
Lukács Csaba
A Magyar Hang lapigazgatója és világjáró riportere.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,679lájkolóTetszik
2,806követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Jogállamisági kérdésben vétózott Magyarország

Nem fog jogállamisági jelentést készíteni az Európai Bizottság a tagállamokról, mivel Magyarország és Lengyelország megvétózta az ezt célzó, egyébként minden más ország által támogatott előterjesztést. Varga Judit igazságügyi miniszter jelezte: ha kell, megtorpedózzák a költségvetést is.