HIRDETÉS

“Orbán Viktor, Románia miniszterelnöke”

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS


Néhány napja megírtuk: nem elég, hogy a világban sokan összetévesztik Budapestet Bukaresttel, most mindkét országban Orbán lehet a miniszterelnök. Budapesten ugye Orbán Viktor, Bukarestben pedig Ludovic Orban liberális pártvezért kérték fel a kormányalakításra.

HIRDETÉS

Azt viszont nem is gondoltuk volna, hogy mindjárt Romániában kezdődik az őrület – csütörtökön kétszer is Orbán Viktorként nevezték meg Románia leendő miniszterelnökét.

A magyarbarátnak cseppet sem nevezhető Realitatea TV kezdte a sort, az egyik hírműsorában hosszan kiírva a képernyőre, hogy Orbán Viktort kinevezték Románia miniszterelnökének. A hülyeségvonatra aztán a távozó kormány vezetője is felült: Viorica Dăncilă a szociáldemokrata párt rendezvényén saját magáról beszélt egyes szám harmadik személyben, és szó szerint azt mondta: „nem gondoltam volna, hogy Viorica Dăncilă miniszterelnököt Orbán Viktor váltja”. Mondjuk, utólag legalább rájött, hogy tévedett, és a Viktort Ludovicra javította.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lukács Csaba
Lukács Csaba
A Magyar Hang lapigazgatója és világjáró riportere.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,203lájkolóTetszik
3,029követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Farkasszemet néztek a romák a Mi Hazánk demonstrációján résztvevőkkel – Videóval

A párt erődemonstrációján résztvevők Miskolcról Sályra akartak eljutni, amikor szembetalálták magukat több száz romával.

Riadó!