Visszavonul Robert Redford

Visszavonul Robert Redford

Robert Redford A nagy balhéban (Fotó: IMDb)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Walker Art Center részére készített interjúban ejtette el Robert Redford, hogy közel hatvanéves színészi karrierjének a következő filmje után véget vet. Úgy fogalmazott: „Türelmetlen ember vagyok, úgyhogy nehéz nekem folyton várakozni, és újra meg újra felvenni egy-egy jelenetet” – mondta. A nyolcvankét éves színész azzal is indokolta a döntést, hogy már 21 éves kora óta foglalkozik színészettel. Vagyis már több mint hatvan éve annak, hogy a pályán van.

Elmondása szerint a most forgatott filmje lehet az utolsó. Ez az The Old Man & The Gun című mozi lesz, amelyet szeptemberben mutatnak majd be. Redford egy bankrablót alakít benne, aki tizenhétszer rabol ki pénzintézetet, és mindannyiszor elkapják, ám mind a tizenhét alkalommal meg is szökik. Redford azt nyilatkozta: nagyon tetszett neki a karakter. Azon is elgondolkodott, hogy a szereplő talán nem is húzódozik annyira attól, hogy elfogják, hiszen csak így hódolhat az élete értelmét jelentő szenvedélynek, a szökésnek.

Ami a rendezést illeti, Redford úgy nyilatkozott még meglátja, hogy folytatja-e a kamera másik oldalán akkor is, ha színészként visszavonul.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.