HIRDETÉS
Kezdőlap Kultúra Újra beszólt ...

Újra beszólt Roger Waters Orbán Viktornak

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Orbán Viktor magyar miniszterelnök is téma volt Roger Waters keddi oslói koncertjén, csakúgy mint korábban Bécsben – derül ki egy olvasónktól kapott fotóból.

A Pink Floyd legendája rendszeresen elmondja a véleményét a politikáról a koncertjein. Ezúttal sem tett másként. Az Another Brick in the Wall (Part 2-3.) alatt a szokásos, Magyarországon is látott koreográfia zajlott. Gyerekekkel volt tele a színpad, akik a szám végén ledobták a pólójukat, alatta pedig a másik pólón a Resist felirat látszott.

Ezután szünet következett, amely alatt folyamatosan követték egymást a kivetítőn a feliratok Resistance (ellenállás) címszó alatt. Az első slide-on Mark Zuckerberg szerepelt, majd jött a május 17-i bécsi koncertjéhez hasonlóan a neofasiszta politikai vezetők felsorolása. A Neo-fascism is on the rise (Egyre növekvő neofasizmus) cím alatt Donald Trump, Orbán Viktor, Marine Le Pen, Sebastian Kurz, Nigel Farage, Jaroslaw Kaczynski  és Vlagyimir Putyin neve szerepelt. A felirat újdonsága a bécsi koncerthez képest, hogy akkor Jaroslaw Kaczynski nem volt ott.

Masszív üzenATTACK-kel bombázták a rajongókat

Társadalmi, közéleti és politikai kérdéseket is feszegetett budapesti koncertjén a Massive Attack.

Waters fellépésein rendszeresen ostorozza például Donald Trumpot. Májusi budapesti koncertjén még nem mutatta meg ezt, az Orbán Viktor nevét is tartalmazó feliratot, csak a magyar kormányfő megnevezése nélkül üzente, hogy nem bízhatunk a kormányunkban – persze nem ilyen szép szavakkal.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,731lájkolóTetszik
3,783követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Jourová: Brüsszel az év végéig reflektálhat a veszélyhelyzet idején hozott kormányzati intézkedésekre

Szél Bernadett levelére válaszolt az Európai Bizottság alelnöke. A Bizottság aggódik a rémhírek terjesztésével kapcsolatos új rendelkezések miatt.