Magyarországra jön Chuck Norris

Magyarországra jön Chuck Norris

Chuck Norris az Ütközetben eltűnt 2. című filmben (Fotó: IMDb)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Magyar Hang úgy tudja, hamarosan Budapestre látogat Chuck Norris. Az idén már 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a magyar fővárosba. A Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége lesz.

A színész baptista családban nőtt föl, de csak idősebb korára lett fontos a vallás számára. Információink szerint a budapesti előadása is a megtérésről szól majd.

A színész neve a kinti sajtóban legutóbb egy viccoldalon bukkant föl, az amerikai Hírcsárda azt állította, hogy Donald Trump őt fogja kinevezni ENSZ-nagykövetnek a napokkal ezelőtt lemondott Nikki Haley helyett.

Az utóbbi évtizedben viccek ezrei születtek Chuck Norrisról, emlékezetes az, amikor esélyesként indult a budapesti Megyeri híd elnevezésére kiírt szavazáson, aminek eredményét aztán nem vették figyelembe.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy a filmsztár az Arénában el fog e számolni végtelenig. Kétszer.