HIRDETÉS
Kezdőlap Kultúra Tarantino: A ...

Tarantino: A korhatáros Star Trek lehet az utolsó filmem

HIRDETÉS

Ha a sokat emlegetett, korhatáros Star Trek-film összejön, az lesz az utolsó produkciója Quentin Tarantinónak – számolt be a rendező nyilatkozatáról a CinemaBlend. A Ponyvaregény és a Kutyaszorítóban alkotója már régóta beszélt arról, hogy a tizedik nagyjátékfilmje után visszavonulna, és ha leszámítjuk a másokkal közös munkákat (Sin City, Négy szoba, Grindhouse), a régóta tervbe vett sci-fi lehet ez a tizedik munka. A rendező most azt mondta: ha a Star Trek összejön, nem fog utána kibúvót keresni, és valóban háttérbe vonul.

HIRDETÉS

Tarantino 2017-ben vázolta a Paramount Pictures-nek és J. J. Abrams producernek a terveit. A stúdió egyelőre még nem adott zöld utat a projektnek.

Az eddigi kilenc önálló filmből nyolc eredeti forgatókönyvből készült, tehát nem egy franchise részei voltak, mint majd a Star Trek lesz. A harmadikként elkészülő Jackie Brown volt még adaptáció, méghozzá egy Elmore Leonard-regény feldolgozása. Tarantino egyébként büszke rá, hogy a filmjei saját sztoriból készülnek. Emiatt is hangozhat furcsán, hogy egy olyan sci-fivel zárna, ami egy létező sorozat részeként készül majd el.

Tarantino visszatért a gyökereihez | Magyar Hang

A rendező kilencedik filmje, a Volt egyszer egy Hollywood nemrég a Cannes-i Filmfesztiválon volt versenyben. Bár a kritika keblére ölelte, végül díj nélkül kellett távoznia. Többen úgy értékelték, hogy ezzel a művel Tarantino visszatért a gyökereihez. A film világpremierje egyébként július 26-án lesz.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lakner Dávid
Lakner Dávid
1990-ben született újságíró, a Magyar Hang munkatársa. 2015-től dolgozott a Magyar Nemzetnél, előbb az MNO-nál, majd a kultúra rovatban. Média, film, irodalom, Bergman, Camus, Vonnegut.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,101lájkolóTetszik
2,662követőKövetés
17,700feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Robban a „cigányplutónium” – Magyar Hang-ajánló

Bogdán László-interjú, a Borkai-botrány háttere, nádirtás és ingatlanbiznisz a Balatonnál. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Elröppent harminc év

A parlamentáris demokrácia üres díszletei között békétlenségre, gyűlöletre és harcra uszítás közepette ismét egyközpontúvá lett az ország.

Buddhától Mao Ce-tungig