HIRDETÉS
Kezdőlap Kultúra Szombaton újr...

Szombaton újra Pozsonyi Piknik

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Szeptember 7-én, szombaton a hagyományokhoz híven Pozsonyi Piknikkel köszöntik az őszt az Újlipótvárosban, Budapesten. A Jászai Mari tér és a Szent István park között tematikus utcák, színházi és irodalmi műsorok, klasszikus és világzenei koncertek, dedikálások várják majd az érdeklődőket. Bemutatkoznak Lipócia ifjú tehetségei, fellépnek a Vígszínház, az Operettszínház és a Pesti Magyar Színház színészei, zenél a Stetl zenekar, a Garázsbanda, a Jazzformers, Kováts Kriszta legújabb Álomfejtés című lemezét mutatja be. A Radnóti utca és a Rakpart zöldterületén Tündérkert Gyerkőc színpad várja a családosokat, itt a Ferencvárosi Pinceszínház, a Budaörsi Latinovits Színház, a Pagony, a Holdvilág Kamaraszínház, a Zichy Szín-műhely, a Karinthy Színház művészei és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem zenészei szórakoztatják a kicsiket és nagyokat.

HIRDETÉS

A Rakpart nagyszínpadon szlovák népdalénekesek, néptáncművészek és népzenészek, autentikus hagyományőrzők mutatkoznak be, majd ugyanitt a legendás újlipótvárosi énektanárra, Sík Olgára emlékeznek egykori tanítványai, mások mellett Pitti Katalin és Domahidy László operaénekesek. Az idén harmincadik születésnapját ünneplő Láng Téka standjánál a bolt alapítója, Rédei Éva és vendégei várják minden órában új dedikálásokkal a közönséget.

Bálint György: Egy szívhez szóló levéllel kaptam díszpolgári címet a néptől | Magyar Hang

A Katona József utca és az Újpesti rakpart sarkán ismét megrendezik a nagy sikerű Balkoncertet, lesz „színészsimogató” és újra elindul a hajós séta Deák Gáborral. Bánó András a Park színpódiumon fog beszélgetni a századik születésnapját ünneplő Bálint Gyuri bácsival.

Az ingyenes rendezvényen a Magyar Hang munkatársaival is lehet találkozni, sőt, az aktuális, valamint néhány korábbi számunkból is válogathatnak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,671lájkolóTetszik
2,944követőKövetés
19,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek