HIRDETÉS
Kezdőlap Kultúra Amikor a terv...

Amikor a tervrajz túléli a házat

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Június elején, tragikusan fiatalon távozott Térey János, a Paulus és az Asztalizene szerzője, az elmúlt két évtized egyik legtermékenyebb írója. Halála előtt viszont elkészült új verseskötetével, amit a Jelenkor kiadó hozott ki. A Nagy tervekkel jöttem Rosmersholmba mai bemutatóját a Jelenkor oldalán élőben közvetítik. (Frissítés: a Jelenkor időközben azt írta, hogy mégsem tudja megvalósítani a közvetítést. A bemutatót felveszik, a videót pedig holnap teszik majd ki.)

HIRDETÉS

Pénteken megjelenő számunkban hosszan foglalkozunk a könyvvel, Haklik Norbert és Nagygéci Kovács József írtak róla kritikát és elemzést. Tavaly egyébként interjúztunk is Térey Jánossal, akkor jelent meg Káli holtak című regénye, aminek részleteit a 2018-ban bezáratott Magyar Nemzetben közölte.

A könyvbemutatón Sárközy Bence kiadóigazgató beszélget Tóth-Czifra Júliával és Szirák Péterrel. Csákányi Eszter verseket olvas, Prieger Zsolt pedig zenél.

(A cím idézet Térey János kötetéből.)

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,248lájkolóTetszik
3,033követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek