Bödőcs elképzelte, milyen lenne Áder ibizai videója

Bödőcs elképzelte, milyen lenne Áder ibizai videója

Bödőcs Tibor (Fotó: Magyar Hang / Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Arról volt szó, hogy a szén-dioxid-kvótákat tekintjük át, nem? – kérdezi naivan a Bödőcs Tibor által életre keltett Áder János a humorista frissen kijött szilveszteri paródiavideójában. Persze, az egyezkedés aztán nem épp a környezet védelméről folyik: Bödőcs azt képzelte el, milyen lenne a Heinz-Christian Strache főszereplésével kiszivárgott videó, ha Áder lett volna az osztrák politikus helyében. Így hamar eldurvul a parti, a Szergej Szergejevicsként bemutatott férfi pedig azt mondja, neki csak Magyarország édesvízkészlete kell, „és nem aprítom fel testedet kisbaltával, Jancsi.” Az orosz partnert Thuróczy Szabolcs, a közvetítő hölgyet Stefanovics Angéla játssza, aki az utóbbi hetekben egyébként Anzselika Habpatronként mutatkozott be, a Youtube-influenszereket parodizálva videóiban.

A Bödőcs-féle ibizai felvételen akad Hej Dunáról-éneklés, könnyes múltidézés és erotikus tánclejtés is, végül pedig az államfő bármit aláír persze. „Minden kimaradt fiatalkoromban. A csajokat lenyúlta a Tomi. Minden mást a Lajos” – panaszolja az ál-Áder, akinek aztán poénból leborotválják a bajszát is. „F..om a fókákba! Elültetem a… Bálint gazdát” – megy bele végül mindenbe.

Közben kijött az aktuális paródiahíradó is a Duma Aktuál csapatától, Litkai Gergely és Kovács András Péter műsorvezetőktől. Nem igaz a relativitáselmélet, „az utca embere nem dől be a tudományos humbugnak”, számolt be róla például Litkai. Kovács András Pétertől pedig megtudhattuk, kommentelők bebizonyították: sokkal laposabb a Föld, mint eddig gondoltuk. Később kiderül az is, hogy négyszáz lájk döntött a győrbajomi boszorkányperben, „lelepleződött a DK-szimpatizáns”, illetve az MTA rendes tagja lehet Németh Szilárd, „aki egy kondér slambucot védett meg négy felkészült akadémikustól.”

„Most érkezett a hír, hogy megtalálták Kádár János rég elveszett koponyáját. Orbán Viktor arcát építették rá” – mondta aztán Kovács, de gyorsan kiderült, hogy öt év börtön járna annak, aki ezt a hírt elhelyezte a műsorban. Az Országgyűlés rendkívüli ülésnapon dönthet a törvénytervezet sorsáról, „ami az egyik legjobb, amit valaha olvastam” – hallhattuk a Duma Aktuál híradójának műsorvezetőjétől.