HIRDETÉS
Kezdőlap Kultúra Nemcsák Károl...

Nemcsák Károly: Nem vagyok a Fidesz megmondóembere

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Kötcsére, a polgári piknikre és az éves országértékelőkre nagy örömmel eljár, ám nem tartja magát a Fidesz megmondóemberének Nemcsák Károly színművész, a budapesti József Attila Színház igazgatója.

A Magyar Hangnak adott interjúból kiderül az is, változtatott-e bármit színigazgatói koncepcióján az, hogy új politikai vezetése van a fővárosi önkormányzatnak. Nemcsák szerint a taorendszeren muszáj volt változtatni, és nem rejti véka alá rossz véleményét az emiatt tüntetőkről és az úgynevezett függetlenekről. A beszélgetésből még az is kiderül, a színész benne lenne-e egy Szomszédok-folytatásban.

HIRDETÉS
Jordán Tamás: Nem érdekel, hogy az engem nem szerető hatalom mit mond és mit gondol rólam | Magyar Hang

Az interjút keresse a legfrissebb, 2020. március 20-án megjelent 12. lapszámunkban! Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál! És, hogy miről olvashat még a 12. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,845lájkolóTetszik
3,177követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nagyon kevésnek tartja az ellenzék a 13. havi nyugdíj néven bejelentett intézkedést

Semmitmondónak nevezték, hogy a nyugdíjasok legkorábban jövőre kapnak egyheti plusz forrást, azonnali segítséget követeltek.