Magyarul is megjelenik Harry hercegék története

Magyarul is megjelenik Harry hercegék története

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A 21. Század Kiadónál augusztus 11-én, a nemzetközi megjelenéssel egyidőben lát napvilágot A szabadság nyomában. Harry és Meghan – egy modern királyi család című könyv.

„A könyv célja az, hogy megrajzolja Harry és Meghan valódi portréját, egy olyan házaspárét, akik világszerte rengeteg embert inspiráltak emberbaráti, jótékony cselekedeteikkel, mégis sokakban hibás kép alakult ki róluk. Küldetésünknek éreztük, hogy megmutassuk e két ember valódi arcát és életét, hogy a sokat ismételgetett, néha torz történet mögül végre felbukkanjon az igazság. Hálásak vagyunk tehát mindenkinek, aki információival segített minket abban, hogy pontosan mesélhessük el a sussexi herceg és hercegné történetét” – mondja Omid Scobie és Carolyn Durand a könyv két szerzője.

Scobie és Durand interjúkat készítettek a párhoz legközelebb álló emberekkel, így A szabadság nyomában őszinte, közeli és lefegyverző portré egy magabiztos, befolyásos, forradalmi gondolkodású párról, akik nem féltek szakítani a hagyományokkal. Elhatározták, hogy a reflektorfénytől távolabb fognak élni, és az egész világon egyedülálló humanitárius örökséget hagynak hátra.