Kezdőlap Műsorok Flaszter Miként manipu...

Miként manipulál és fanatizál a politika? Erről szólt a Flaszter

Kötöttfogás, majd Flaszter a Magyar Hang Facebook-oldalán csütörtök este!

HIRDETÉS

Hatodik adásával jelentkezett csütörtökön 21.30-tól a Flaszter a Magyar Hang Facebook-oldalán. Közéleti beszélgetős műsorunk e heti adásában Dévényi István Szerető Szabolccsal, a Magyar Hang főmunkatársával és Kovács Áronnal, a Népszava Online felelős szerkesztőjével beszélgetett.

Miként manipulál és fanatizál a politika – ez volt a Flaszter fő témája az elmúlt napok eseményei, különösen a tiszavasvári időközi választás tükrében.

Az e heti résztvevők: Konok Péter, Pörzse Sándor, Lukácsi Katalin és Dévényi István. Kérjük, osszák meg a bejegyzést, hogy mindenkihez eljusson az adás híre!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

20,964lájkolóTetszik
755követőKövetés
8,954feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A gömböc mindent felfal – Magyar Hang-ajánló

Péntektől csütörtökig keresse a 30. számot az újságárusoknál! Már 28 oldalon, változatlan áron!

Kiemelt cikkek

Szíjjártó Péter karácsonyfát szeretne, nem gúlaszerű dobozokat

A külügyminiszter szerint Európában nincs menekültkérdés, csak migrációs kérdés és az illegális bevándorlókra Magyarország nem hajlandó menekültként tekinteni.