HIRDETÉS
Kezdőlap Műsorok Flaszter Flaszter 34. ...

Flaszter 34. – A wellness az új feltámadás?

HIRDETÉS

A Flaszter 2019. április 18-i adása. Dévényi István e heti vendégei: Balogh Gábor, az Alfahír munkatársa és Lukács Csaba, a Magyar Hang lapigazgatója.

HIRDETÉS

Így nagypéntek előtt ezekkel a témákkal készültünk:

• Notre-Dame-tűz tanulságai: konteók, összeesküvés-elméletek.
• Wellness vagy feltámadás? – avagy miként emlékezünk meg Krisztus kereszthalálát és feltámadását, hogy ünnepeljük a húsvétot.
• WizzAir és Erdély. Erről kérdeztük ma a kormányinfón Gulyás Gergelyt, aki erre reagálva azt mondta lapunknak: „a kormány szeretné, ha napi egy járat indulhatna Székelyföldre.”

A múlt héten erről beszélgettünk:

Flaszter 33. – Fidesz vs. …

A Flaszter 2019. április 11-i adása. Dévényi István e heti vendégei: Fokasz Oresztész a HVG munkatársa és Szerető Szabolcs, a Magyar Hang főmunkatársa. Témák: Fidesz vs. Facebook Fidesz vs. tanárok Fidesz vs. szlovén média

Korábbi adásainkat Youtube-csatornánkon tekintheti meg!

HIRDETÉS

De immár Podcaston is meghallgathatja az adásokat. A legutóbbit itt érik el: Play in new window | Download

Podcast feliratkozás: Apple Podcasts | Android | RSS

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,663lájkolóTetszik
2,803követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Pártválasztás vagy népszavazás? Brexit, december 12.

A brexitvita magának a demokráciának a lényegéről és természetéről zajlik, s a legkevésbé sem közömbös, hogy a decemberi választás milyen válaszokat alapoz majd meg.