HIRDETÉS
Kezdőlap Műsorok Flaszter Flaszter 36. ...

Flaszter 36. – Patkányok és majálisok

HIRDETÉS

Jön a Flaszter május 2-i adása. Dévényi István e heti vendégei: Jámbor András a Mérce főszerkesztője és Katona Mariann, a Magyar Hang munkatársa.

Flaszter 36

Ha csütörtök akkor Flaszter! Dévényi István e heti vendégei: Jámbor András a Mérce főszerkesztője és Katona Mariann, a Magyar Hang munkatársa.

HIRDETÉS

Témáink:

• „Patkányhelyzet”: A választók 78 százaléka nem tartja helyesnek Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő „patkányozó” kijelentését – derül ki a Nézőpont kutatásából.
• Majálisok – Jobbik – Mi hazánk, az MSZP-nél is csak lézengtek. Közben a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke sztrájkot hirdetett május 29-re.
• A 23-24 éves fiatalok kétharmada még mindig a saját szüleivel élt. Sokuknak még semmilyen tartós párkapcsolatuk nem volt, nemhogy összeköltöztek volna bárkivel. A szülők akadályozzák őket azzal, hogy mindent megtesznek, hogy remek körülmények között élhessenek odahaza – kitolódik a felnőtté válás egyik legfontosabb lépése, az önállósulás.
• Népesedési adatok: csok kontra friss statisztikák

A múlt héten erről beszélgettünk:

Flaszter 35. – Németország az új Heves megye

A Flaszter április 25-i adása. Dévényi István e heti vendégei: Pápay György publicista és György Zsombor, a Magyar Hang főszerkesztője. Témák: * Tovább emelkedett a Németországban élő magyarok száma, így 2018 végén meghaladta a 210 ezer főt – derül ki a német statisztikai hivatal hétfőn közölt adataiból.

Korábbi adásainkat Youtube-csatornánkon tekintheti meg!

HIRDETÉS

De immár Podcaston is meghallgathatja az adásokat. A legutóbbit itt érik el: Play in new window | Download

Podcast feliratkozás: Apple Podcasts | Android | RSS

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,937lájkolóTetszik
2,832követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek