HIRDETÉS
Kezdőlap Műsorok Flaszter Flaszter 42. ...

Flaszter 42. – Lecsapott a NER, ki lesz a következő?

HIRDETÉS

A Flaszter 2019. június 13-i adása. Dévényi István e heti vendégei ezúttal Pápay György publicista és Lakner Dávid, a Magyar Hang újságírója.

HIRDETÉS

Témáink:

– Bige László és a Tiszamenti Vegyiművek esete
– Megszüntetné a kormány a magántanulói státuszt, mi jöhet ezután?
– Ungár Péter LMP-s képviselő beterjesztett egy javaslatot, hogy egységesen 100 ezer forintra emelkedjen valamennyi otthonápolási tevékenység díja. A Fidesz nem szavazta meg

A múlt heti adásunkat itt nézhetik vissza:

Flaszter 41. – Egy 17 éves lány haláláról

A Flaszter 2019. június 6-ai adása! Dévényi István e heti vendégei: Tóth Richárd (HVG) és Katona Mariann (Magyar Hang). Témák: – A meg nem született szocpol-gyerekek – Ostrom alatt Cseh Katalin – Egy 17 éves lány haláláról – Kálmán Olga

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,554lájkolóTetszik
2,564követőKövetés
17,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Emberek, helyzet van!” – Magyar Hang-ajánló

Bod Péter Ákos-, Pikó András- és Mautner Zsófia-interjú, jászberényi riport. Körüljártuk a legújabb oktatási reformot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek