HIRDETÉS
Kezdőlap Műsorok Flaszter Flaszter 43. ...

Flaszter 43. – Olaj a nyomor alatt

HIRDETÉS

Jön a Flaszter 2019. június 20-i adása. Dévényi István e heti vendégei ezúttal Gulyás Balázs publicista és György Zsombor, a Magyar Hang főszerkesztője.

HIRDETÉS

Témáink:

– Semmire sem elég a minimálbér
– Olaj a nyomor alatt az Ormánságban
– Olcsón megúszta a késes rabló

A múlt heti adásunkat itt nézhetik vissza:

Flaszter 42. – Lecsapott a NER, ki lesz a következő?

A Flaszter 2019. június 13-ai adása! Dévényi István e heti vendégei: Pápay György publicista és Lakner Dávid, a Magyar Hang újságírója. Témák: – Bige László és a Tiszamenti Vegyiművek esete – Megszüntetné a kormány a magántanulói státuszt, mi jöhet ezután? – Ungár Péter LMP-s képviselő beterjesztett egy javaslatot, hogy egységesen 100 ezer forintra emelkedjen valamennyi otthonápolási tevékenység díja.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,378lájkolóTetszik
2,271követőKövetés
16,112feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az ostromló – Magyar Hang-ajánló

Karácsony Gergely-, noÁr- és Tóth Krisztina-interjú. Élet falun. Elveszti-e Pécset a Fidesz? Péntektől keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

A csodatini és a fényesedő magyar kard

Remekül zárult magyar szempontból a vívó-vb első napja. Férfi kardozóink mind a négyen felkerültek a 64-es főtáblára, a 16 éves Muhari Eszter pedig legyőzte a szám olimpiai bajnokát.