HIRDETÉS
Kezdőlap Műsorok Flaszter Flaszter 43. ...

Flaszter 43. – Olaj a nyomor alatt

HIRDETÉS

Jön a Flaszter 2019. június 20-i adása. Dévényi István e heti vendégei ezúttal Gulyás Balázs publicista és György Zsombor, a Magyar Hang főszerkesztője.

HIRDETÉS

Témáink:

– Semmire sem elég a minimálbér
– Olaj a nyomor alatt az Ormánságban
– Olcsón megúszta a késes rabló

A múlt heti adásunkat itt nézhetik vissza:

Flaszter 42. – Lecsapott a NER, ki lesz a következő?

A Flaszter 2019. június 13-ai adása! Dévényi István e heti vendégei: Pápay György publicista és Lakner Dávid, a Magyar Hang újságírója. Témák: – Bige László és a Tiszamenti Vegyiművek esete – Megszüntetné a kormány a magántanulói státuszt, mi jöhet ezután? – Ungár Péter LMP-s képviselő beterjesztett egy javaslatot, hogy egységesen 100 ezer forintra emelkedjen valamennyi otthonápolási tevékenység díja.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,476lájkolóTetszik
2,297követőKövetés
16,223feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Ugrás a mély vízbe – Magyar Hang-ajánló

Interjú György Péterrel, Ungváry Krisztiánnal, Rékasi Károllyal és Zsigmonddal, valamint a Fridays for Future hazai szervezőivel. Itt a friss Magyar Hang!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Van, ahol már nem csak álom az „energiacella”

Először tesztelték élesben az amerikai haderő új drónelhárító fegyverrendszerét. Ezzel „lőtték le” az iráni pilóta nélküli repülőgépet.

Civiliáda