HIRDETÉS
Kezdőlap Műsorok Flaszter Flaszter 53. ...

Flaszter 53. – Már azt sem lehet elhinni, amit kérdeznek

HIRDETÉS

A Flaszter 2019. augusztus 29-i adása. Az e heti műsorvezető: Balogh Roland. Vendégei: Bíró Marianna, az Index újságírója és Katona Mariann, a Magyar Hang munkatársa.

HIRDETÉS

Témák:

Mindent bevetnek, a manipuláció nem ismer határokat; már azt sem lehet elhinni, amit kérdeznek
• Ha a jog és a rendőr nem segít… Szigorúbb törvények, vagy mi kellene ahhoz, hogy felismerjék és megfelelően kezelhetnék a családon belüli erőszakot?
• Mit ér a civil kurázsi a Pilisben? Húszezernél többen írták alá egy nap alatt a petíciót, forrong két falu, több mint paprikás hangulatú lakossági fórum, kifütyült fideszes országgyűlési képviselő – avagy mi tehetnek, akik nem szeretnék, hogy újranyissanak egy bányát egy Natura 2000-es területen
• Faragják az EMMI-t, a felsőoktatás után újabb területet vontak el Kásler Miklós tárcájától

A korábbi adások visszanézhetők a Magyar Hang Youtube-csatornáján!

Podcast feliratkozás: Apple Podcasts | Android | RSS

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,505lájkolóTetszik
2,555követőKövetés
17,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Emberek, helyzet van!” – Magyar Hang-ajánló

Bod Péter Ákos-, Pikó András- és Mautner Zsófia-interjú, jászberényi riport. Körüljártuk a legújabb oktatási reformot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kurz már koalíciós partnerét keresi

Az Osztrák Néppárt az előrehozott választások biztos esélyese Ausztriában, ám nagy kérdés, hogy az ÖVP kivel fog együtt kormányozni.

Tüzek