Szabad- helyett Kötöttfogás a Magyar Hang szerkesztőségéből

A Hír TV-ről kiebrudalt Szabadfogás Kötöttfogás címmel folytatódott szerdán 21 órától, élőben a Magyar Hang Facebook-oldalán!

HIRDETÉS

A múlt heti nagy sikerű szamizdat adás (már 180 ezer Facebook-megtekintés fölött jár) után itt a folytatás. A Szabadfogást a Hír TV új vezetése augusztus elsején ugyan megszüntette, de a szereplők úgy döntöttek, Kötöttfogás néven folytatják a csatorna legnézettebb műsorát a megszokott szereplőkkel.

A Magyar Hang stúdiójában ezúttal is Dévényi István volt a műsorvezető, az állandó szereplők – Konok Péter, Wahorn András, Csintalan Sándor, Gulyás Balázs – mellett pedig érkezett egy „NERlepetésvendég” is Jeszenszky Zsolt személyében.

Kedveljék a Magyar Hang Facebook-oldalát, valamint iratkozzanak fel Youtube-csatornánkra, hogy ne maradjanak le semmiről! És tegyék meg ugyanezt a Kötöttfogás Facebbok-oldalával és Youtube-csatornájával is!

Íme, a múlt heti szamizdat adás:

Szamizdat Szabadfogás (2018. augusztus 1.)

(Sajtó)történelmi nap volt augusztus első napja: az elfoglalt/visszafoglalt Hir TV-ben nem engedték felvenni a műsort, ezért a Magyar Hang szerkesztőségében rögzítettük a Szamizdat Szabadfogást. A felvételt élőben közvetítettük egy kamerával, de most közzétesszük a több kamerás, jó minőségű hanggal rögzített verziót. Jó szórakozást, és nem mondjanak le a gondolkodás luxusáról!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

25,630lájkolóTetszik
1,786követőKövetés
14,453feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Szellemét a tűz nem égeté meg – Magyar Hang-ajánló

Látogatás 2019 roma hősénél és a keleméri bárányfarmon, interjú Ragályi Elemérrel, Böjte Csabával és Versegi Beáta coach-szerzetesnővel. Csütörtöktől itt a friss Magyar Hang!

Kiemelt cikkek

Egy mindenes feljegyzései (43. rész)

Ámde az öröm mint mindig, ezúttal is legyőzi a fájdalmat, hiszen megjött a gólya, ezer nagyobb bajt és veszélyt legyőzve.