Újra Kötöttfogás a Magyar Hang szerkesztőségéből – 2. adás

Újra Kötöttfogás a Magyar Hang szerkesztőségéből – 2. adás

A Kötöttfogás 2. adása előtt néhány pillanattal (Fotó: Zimon András)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Folytatódott a Kötöttfogás! Szerdán 21 órától ismét a Magyar Hang Facebook-oldalán ment az élő közvetítés. Az e heti résztvevők: Konok Péter, Csintalan Sándor, Dévényi István, Gulyás Balázs, valamint Herczeg Zoltán és Dopeman.

Magyar Hang – A Túlélő Magazin

Magyar Hang – A Túlélő Magazin is live now.

múlt heti első adás után itt a folytatás. A Szabadfogást a Hír TV új vezetése augusztus elsején ugyan megszüntette, de a szereplők úgy döntöttek, Kötöttfogás néven folytatják a csatorna legnézettebb műsorát a megszokott szereplőkkel.

Kedveljék a Magyar Hang Facebook-oldalát, valamint iratkozzanak fel Youtube-csatornánkra, hogy ne maradjanak le semmiről! És tegyék meg ugyanezt a Kötöttfogás Facebbok-oldalával és Youtube-csatornájával is!

Az adás visszanézhető lesz a Kötöttfogás Youtube-csatornáján: https://www.youtube.com/channel/UCOpPNcm_VaFUr5OC_BdVQKQ

A múlt heti adás:

Kötöttfogás – első adás (2018.08.08.)

Az egykori Szabadfogás Kötöttfogás néven folytatódik. Az első adást augusztus 8-án vettük fel a Magyar Hang szerkesztőségében. A műsor résztvevői: Konok Péter, Wahorn András, Csintalan Sándor, Dévényi István, Gulyás Balázs és Jeszenszky Zsolt.
E-mail: szerk [at] hang [dot] hu Támogatás: https://www.patreon.com/magyarhang
Iratkozzon fel Youtube-csatornánkra, valamint fizessen elő a Magyar Hang hetilapra! Honlap: https://hang.hu

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.