HIRDETÉS
Kezdőlap Műsorok Kötöttfogás Kötöttfogás 2...

Kötöttfogás 25. – Ki itt az antiszemita és ki itt az áruló?

HIRDETÉS

Ha szerda, akkor Kötöttfogás, immár negyedszázadik alkalommal! Dévényi István mai vendégei: Konok Péter, Csintalan Sándor, Lampé Ágnes és Pörzse Sándor.

Magyar Hang – A Túlélő Magazin

Január 30-án 20 órától ismét Kötöttfogás a Magyar Hang Facebook-oldalán! Az e heti vendégek: Konok Péter, Csintalan Sándor Hivatalos Oldala, Lampé Ágnes újságíró, Pörzse Sándor és természetesen…

HIRDETÉS

Témák:

  • Marton László visszatér
  • Ki az antiszemitább?
  • Ilyen a sztrájk!
  • Jöjjön el a ne lopj országa!

A Kötöttfogás szerda este 20 órakor kezdődik a Magyar Hang Facebook-oldalán. Korábbi adásainkat és mai műsorunkat 21 órától Youtube-oldalunkon tekinthetik meg.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,413lájkolóTetszik
2,285követőKövetés
16,202feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Ugrás a mély vízbe – Magyar Hang-ajánló

Interjú György Péterrel, Ungváry Krisztiánnal, Rékasi Károllyal és Zsigmonddal, valamint a Fridays for Future hazai szervezőivel. Itt a friss Magyar Hang!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Márton Anna: a hetedik te magad légy…

A sportág élő legendája állt a magyar érem útjába a budapesti vívó-világbajnokság hatodik napján.

Drájvit