HIRDETÉS
Kezdőlap Műsorok Kötöttfogás Kötöttfogás: ...

Kötöttfogás: Csak a Fidesz

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

A Kötöttfogás 2019. május 15-i adása a Magyar Hang Youtube-csatornáján. Dévényi István e heti vendégei: Csintalan Sándor, Szerető Szabolcs és Herczeg Zoltán.

HIRDETÉS

Témák:
– Mi történt az Orbán–Trumpon valójában?
– Mennyit ér az ellenzék?
– Feltámadt a Magyar Gárda

Iratkozzon fel a Magyar Hang Youtube-csatornájára, ahol a korábbi adásokat is visszanézheti!

Június 14-én, pénteken este hét órától ismét Kötöttfogás Extra lesz! A szokott helyen, közönség előtt a Magvető Cafe-ban. Belépő: 4000 forint. Jelentkezés: [email protected]

HIRDETÉS

Ha teheti, támogassa a Kötöttfogást!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,602lájkolóTetszik
3,048követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek