HIRDETÉS
Kezdőlap Műsorok Kötöttfogás Kötöttfogás 3...

Kötöttfogás 39. – Homokszem a gépezetben

HIRDETÉS

A Kötöttfogás 2019. május 22-i adása. Dévényi István e heti vendégei: Lampé Ágnes, Csintalan Sándor, Konok Péter és Pörzse Sándor.

Témák:

  • Strache: Homokszem a gépezetben
  • Törökszentmiklós: kinek jó a cigányozás?
  • Bevándorlózással a bevándorlózás ellen
HIRDETÉS

A korábbi adásokat megtekinthetik a Magyar Hang Youtube-csatornáján.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,974lájkolóTetszik
2,422követőKövetés
16,838feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Orbán hamis mítoszt épít – Magyar Hang-ajánló

Németh Miklós- és Gémesi György-interjú; megszólal a „kutyagyilkos bisztró” pultosa; gyerekkönyvmelléklet; vajteszt. Itt a friss Magyar Hang!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Püspökké szentelték Marton Zsoltot

A váci egyházmegye püspökévé szentelték és beiktatták főpásztori hivatalába Marton Zsoltot, a budapesti Központi Papnevelő Intézet rektorát. A főszentelő Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek, míg a társszentelők Michael August Blume apostoli nuncius és Beer Miklós nyugalmazott váci püspök voltak.

Savazz rá

A vizsga