HIRDETÉS
Kezdőlap Műsorok Kötöttfogás Kötöttfogás 4...

Kötöttfogás 43. – Attila-emlékmű kell az országnak? Vagy inkább érsebész?

HIRDETÉS

A Kötöttfogás 2019. június 26-i adása! Az e heti vendégek: Dopeman, Szerető Szabolcs, Lukácsi Katalin, Balavány György. A műsorvezető ezúttal Pörzse Sándor.

HIRDETÉS

Témák:
– Mindent a tudományért, avagy mit kutattak a szív alakú ágyon?
– De hiszen Magyarországon nincs is korrupció. Vagy?
– Isztambul, óóó Isztambul
– És Budapest? Nem tudjuk még az előválasztás eredményét, de nem mehetünk el mellette. Viták, szurkapiszkák és nagy álmok, melyekre a Fidesz szerint nincs fedezet.
– Egy Attila-emlékmű kell az országnak? Vagy inkább érsebész?

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,440lájkolóTetszik
2,288követőKövetés
16,212feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Ugrás a mély vízbe – Magyar Hang-ajánló

Interjú György Péterrel, Ungváry Krisztiánnal, Rékasi Károllyal és Zsigmonddal, valamint a Fridays for Future hazai szervezőivel. Itt a friss Magyar Hang!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

A boldog csirke és a halálmadár

Állítsuk át új barátainkat kukoricára, búzára és zöldre, imádni fogják és meghálálják. Biztosítsunk számukra megfelelő nagyságú területet a kapirgáláshoz és egyéb tornamutatványokhoz.