Kötöttfogás 55. – Tarlós és a bömbi

Kötöttfogás 55. – Tarlós és a bömbi

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az e heti házigazda Konok Péter, vendégei: Lukácsi Katalin, Torkos Matild, Csintalan Sándor és Herczeg Zoltán. Szerkesztő: György Zsombor.

Témák:

• Pikóékat még nem viszi el a fekete autó, legutóbb bőven volt róla szó, érdemes most is kitérni rá. Sikerült befeketíteni őket a nyilvánosság előtt, avagy inkább a putyinizálódás képe jön át? (Pikó-interjú a holnap megjelenő friss Magyar Hangban.)
• Ehhez, mindeközben: My name is Spöttle, Georg Spöttle – avagy, milyen szerveren tárolnak milyen adatokat?
• Tarlós és a bömbi. Vita nem lesz, a diskurzus tovább durvul. A fideszes nagyemberek nehezen viselik, ha a bajszukat húzogatják. Mindeközben különféle mérések szerint Tarlós vezet, de nem sokkal.
• Bojkottálták a klímaülést. Tényleg a belvárosi ballibek úri huncutsága a zöldeskedés, vagy mellélő itt a Fidesz, és visszaüthet, hogy ennyire magasról tesznek az ökopolitikai kérdésekre?
• Tényleg ennyire nem zavarja a többséget, hogy ez a mi pénzünkből megy? Vagy ennyire sok pénz már nem is értelmezhető? Ki mit tenne a saját plakátjaira így a kampányhajrában?

Kezdés este 8-kor a Magyar Hang Youtube-csatornáján!

Támogatásukat továbbra is várjuk, hogy műsorunk a jövőben is fennmaradjon.

Átutalási adatok a támogatáshoz: 
Számlatulajdonos: ALHAMBRA-PRESS Bt.
Számlaszám: 11702036-20724120-00000000
A közlemény rovatba kérjük, tüntesse fel, hogy „KÖTÖTTFOGÁS”!

Ha külföldről szeretne utalni, akkor ez is lehetséges:
HU58117020362072412000000000 
Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPVHUHB 
Székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16.

Címkék: Kötöttfogás