HIRDETÉS
Kezdőlap Műsorok Kötöttfogás Kötöttfogás 5...

Kötöttfogás 55. – Tarlós és a bömbi

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Az e heti házigazda Konok Péter, vendégei: Lukácsi Katalin, Torkos Matild, Csintalan Sándor és Herczeg Zoltán. Szerkesztő: György Zsombor.

HIRDETÉS

Témák:

• Pikóékat még nem viszi el a fekete autó, legutóbb bőven volt róla szó, érdemes most is kitérni rá. Sikerült befeketíteni őket a nyilvánosság előtt, avagy inkább a putyinizálódás képe jön át? (Pikó-interjú a holnap megjelenő friss Magyar Hangban.)
• Ehhez, mindeközben: My name is Spöttle, Georg Spöttle – avagy, milyen szerveren tárolnak milyen adatokat?
• Tarlós és a bömbi. Vita nem lesz, a diskurzus tovább durvul. A fideszes nagyemberek nehezen viselik, ha a bajszukat húzogatják. Mindeközben különféle mérések szerint Tarlós vezet, de nem sokkal.
• Bojkottálták a klímaülést. Tényleg a belvárosi ballibek úri huncutsága a zöldeskedés, vagy mellélő itt a Fidesz, és visszaüthet, hogy ennyire magasról tesznek az ökopolitikai kérdésekre?
• Tényleg ennyire nem zavarja a többséget, hogy ez a mi pénzünkből megy? Vagy ennyire sok pénz már nem is értelmezhető? Ki mit tenne a saját plakátjaira így a kampányhajrában?

Kezdés este 8-kor a Magyar Hang Youtube-csatornáján!

HIRDETÉS

Támogatásukat továbbra is várjuk, hogy műsorunk a jövőben is fennmaradjon.

Átutalási adatok a támogatáshoz: 
Számlatulajdonos: ALHAMBRA-PRESS Bt.
Számlaszám: 11702036-20724120-00000000
A közlemény rovatba kérjük, tüntesse fel, hogy „KÖTÖTTFOGÁS”!

Ha külföldről szeretne utalni, akkor ez is lehetséges:
HU58117020362072412000000000 
Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPVHUHB 
Székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,708lájkolóTetszik
2,952követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„Az elvtelenségbe tartó járaton nincs végállomás”

Egyesülhet az LMP és a Párbeszéd? Megkérdeztük, mit szólna ehhez a zöldpárt három korábbi társelnöke, Szél Bernadett, Schiffer András és Hadházy Ákos.

Pénz semmiért