HIRDETÉS

Pénzt vagy életet – avagy kiirtható-e a hálapénz az egészségügyből?

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Büntetné a hálapénzt elfogadó orvosokat a kamara, persze csak az után, hogy jelentős béremelést hajtottak végre az ágazatban. A Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének elnöke, Cser Ágnes szerint ezzel sérülne az orvos és beteg közötti bizalmi viszony. Vajon sérül azokban a nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésen átment országokban is, ahol konkrétan bűncselekmény a paraszolvencia?

Milyen életpályára számíthatnak az egészségügyben dolgozók, kik képviselik őket igazán és mit érzékel mindebből a magyar beteg? Megvitatjuk a Szamizdatban, a Magyar Hang mini podcastjában. Bodacz Péter szakújságíróval György Zsombor beszélget. Hallgasson minket, s vegye a lapot!

Szamizdat – 2. Pénzt vagy életet – avagy kiirtható-e a paraszolvencia az egészségügyből? by Magyar Hang

Milyen életpályára számíthatnak az egészségügyben dolgozók, kik képviselik őket igazán és mit érzékel mindebből a magyar beteg? Bodacz Péter szakújságíróval György Zsombor beszélget. Hallgasson minket, s vegye a lapot!

A további adásokat itt hallgathatja meg, a Magyar Hang 2020/4. számának tartalomjegyzékét pedig itt olvashatja!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,644lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek