HIRDETÉS

Egy lista, két lista, Jakab, Gyurcsány, mazsola – Szamizdat, a Magyar Hang minipodcastja

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Bár 2022 még nagyon távolinak tűnik, már most beindult a tervezgetés az ellenzéki oldalon, miként lehet a legtöbb szavazatot begyűjteni, s így megbuktatni az Orbán-rendszert. A DK az egy, nagy közös lista pártján áll, míg a Jobbik szerint Gyurcsány Ferenc sokakat elriaszt, így hatásosabb, ha két külön lista eredményei adódhatnak össze. Közben a nyilvánosságban jól látszik: sokan nem értik, mit jelent a lista, s miért nem jelenti a két listás indulás önmagában azt, hogy az ellenzék amúgy ne dolgozna össze.

Egyelőre nem látszik, ki lehet Orbán Viktor kihívója, meg tudnak-e állapodni az ellenzéki erők egy közös, nem megosztó személyiségben? Mit szól mindehhez a Momentum, melynek elnöke interjút adott a Magyar Hangnak? És miért inti türelemre a pártokat a választási szakértő? Ezekről is beszélget a Szamizdatban, a Magyar Hang című hetilap minipodcastjában György Zsombor és Katona Mariann.

HIRDETÉS

Szamizdat – 005. Egy lista, két lista, Jakab, Gyurcsány, mazsola by Magyar Hang

Egyelőre nem látszik, ki lehet Orbán Viktor kihívója, meg tudnak-e állapodni az ellenzéki erők egy közös, nem megosztó személyiségben? Mit szól mindehhez a Momentum, melynek elnöke interjút adott a Magyar Hangnak? És miért inti türelemre a pártokat a választási szakértő? Ezekről is beszélget György Zsombor és Katona Mariann.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

36,015lájkolóTetszik
3,182követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„A cégek nem fogják az árakba beépíteni a különadót”

Erről beszélt az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára az InfoRádióban. Vámos György szerint a belső költségek átcsoportosítása jöhet csak szóba.