HIRDETÉS
Kezdőlap Műsorok Videó Focializmus é...

Focializmus és stadionország után itt a térkődiktatúra

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Ocsmány giccs? Minden idők legjobban sikerült parkfelújítása? A NER-ízlésficam állatorvosi lova? Budapest legújabb turisztikai szenzációja? Pofátlan önreklám? Tudatos fairtás? Tudatos faültetés?

HIRDETÉS

Parkfelújítás talán még soha nem kavart akkor közéleti vihart, mint a nemrég átadott Budapest belvárosi József nádor tér rekonstrukciója. Az ilyen volt, ilyen lett fotók hatalmas karriert futottak be a közösségi oldalakon, a közönség nem kormánypárti része egyöntetű felhorgadással fogadta az öreg fák tarvágást térkődiktatúrát emlegetve. Ugyanakkor akadnak szép számmal, akiknek viszont tetszik a megújult placc.

Lássuk, kinek van igaza. Pontosabban: hogy milyen lett a tér.

Iratkozzon fel Dévényi István Youtube-csatornájára további videókért!

HIRDETÉS
Íme, a Fidesz legnagyobb ellenségei! | Magyar Hang
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,708lájkolóTetszik
2,952követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„Az elvtelenségbe tartó járaton nincs végállomás”

Egyesülhet az LMP és a Párbeszéd? Megkérdeztük, mit szólna ehhez a zöldpárt három korábbi társelnöke, Szél Bernadett, Schiffer András és Hadházy Ákos.

Pénz semmiért