HIRDETÉS
Kezdőlap Műsorok Videó Ez is Budapes...

Ez is Budapest? Ez is Budapest!

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Vigyázat! Figyelem! Ez nem egy informatikai cikk! Pedig úgy fog kinézni az eleje, miszerint az a jó a közösségi navigációs alkalmazásokban, hogy nem nettó távolság és sebességadatokból számolnak, hanem bekalkulálják a többi felhasználó visszajelzését is, így sokszor valóban képesek kikerülni a dugókat, baleseteket, mindenféle egyéb forgalmi akadályt.

Na, így kerültem én a X. kerületi két utcába (kanyarba), mert megszokott útvonalamon mostanság mindig összesűrűsödik a forgalom. S az elterelő útvonal már elsőre megtetszett. Nézegettem az épületeket, az omlás virágait, ahogy pusztultukban is őriznek valamit a dicső ipari múltból. Addig-addig figyelgettem az elsuhanó részleteket, amíg megtetszett ez a pár száz méter.

És akkor átváltottam gyalogos üzemmódba.

Focializmus és stadionország után itt a térkődiktatúra | Magyar Hang

Iratkozzon fel Dévényi István Youtube-csatornájára további videókért!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

41,014lájkolóTetszik
3,812követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nyíljon ki végre az emberek szeme!” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Herczeg Zoltánnal! Mészáros Lőrincet sejtik a milliárdos őrizetbe vétele mögött. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„Minszkben szörnyű a helyzet, lőnek…”

Erőt gyűjtenek a hétvége előtt a tiltakozók, így csökkent a tüntetések hevessége. Békésebb hangot ütött meg Lukasenka, a csalással vádolt belarusz elnök is. A szabadon engedett tüntetők viszont szörnyű túlkapásokról számolnak be.