HIRDETÉS
Kezdőlap Műsorok Videó Ez is Budapes...

Ez is Budapest? Ez is Budapest!

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Vigyázat! Figyelem! Ez nem egy informatikai cikk! Pedig úgy fog kinézni az eleje, miszerint az a jó a közösségi navigációs alkalmazásokban, hogy nem nettó távolság és sebességadatokból számolnak, hanem bekalkulálják a többi felhasználó visszajelzését is, így sokszor valóban képesek kikerülni a dugókat, baleseteket, mindenféle egyéb forgalmi akadályt.

HIRDETÉS

Na, így kerültem én a X. kerületi két utcába (kanyarba), mert megszokott útvonalamon mostanság mindig összesűrűsödik a forgalom. S az elterelő útvonal már elsőre megtetszett. Nézegettem az épületeket, az omlás virágait, ahogy pusztultukban is őriznek valamit a dicső ipari múltból. Addig-addig figyelgettem az elsuhanó részleteket, amíg megtetszett ez a pár száz méter.

És akkor átváltottam gyalogos üzemmódba.

Focializmus és stadionország után itt a térkődiktatúra | Magyar Hang

Iratkozzon fel Dévényi István Youtube-csatornájára további videókért!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,708lájkolóTetszik
2,952követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„Az elvtelenségbe tartó járaton nincs végállomás”

Egyesülhet az LMP és a Párbeszéd? Megkérdeztük, mit szólna ehhez a zöldpárt három korábbi társelnöke, Szél Bernadett, Schiffer András és Hadházy Ákos.

Pénz semmiért