HIRDETÉS
Kezdőlap Műsorok Videó Ez is Budapes...

Ez is Budapest? Ez is Budapest!

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Vigyázat! Figyelem! Ez nem egy informatikai cikk! Pedig úgy fog kinézni az eleje, miszerint az a jó a közösségi navigációs alkalmazásokban, hogy nem nettó távolság és sebességadatokból számolnak, hanem bekalkulálják a többi felhasználó visszajelzését is, így sokszor valóban képesek kikerülni a dugókat, baleseteket, mindenféle egyéb forgalmi akadályt.

Na, így kerültem én a X. kerületi két utcába (kanyarba), mert megszokott útvonalamon mostanság mindig összesűrűsödik a forgalom. S az elterelő útvonal már elsőre megtetszett. Nézegettem az épületeket, az omlás virágait, ahogy pusztultukban is őriznek valamit a dicső ipari múltból. Addig-addig figyelgettem az elsuhanó részleteket, amíg megtetszett ez a pár száz méter.

És akkor átváltottam gyalogos üzemmódba.

Focializmus és stadionország után itt a térkődiktatúra | Magyar Hang

Iratkozzon fel Dévényi István Youtube-csatornájára további videókért!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,679lájkolóTetszik
3,466követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek