HIRDETÉS
Kezdőlap Műsorok Videó Mi történik a...

Mi történik az egyik legkülönlegesebb magyar látványossággal?

HIRDETÉS

Húá! – mondtam, amikor először mutattak róla fotót. Meg, hogy ez biztos nem Magyarország. Olyan osztrák. Vagy nem is! Svájc!

HIRDETÉS

Húá – mondtam aztán, amikor kiderült, hogy dehogy osztrák, és pláne nem Svájc, hanem a szülőföldem, Zemplén, a Megyer-hegy Sárospatak mellett. Mert hát így van ez valahogy, ha ott nősz föl mellette, sokszor észre sem veszed a kincset, hiszen a hétköznapjaid része.

Húá – mondtam aztán a minap, amikor végre megláttam a Tengerszemet. Ahogy a meredek sziklafalakkal óvott tavacska előtűnik a szeptember végi ködből, muszáj megállni, és nem is csak egy röpke pillanatra. Aztán, úgy négy-öt perc nagy sóhajokba hulló álmélkodás után elindulsz körbe, hogy innen, onnan is belefeledkezz, ahogy a tájseb és a természet küzdelméből csoda születik.

Csakhogy a csoda most veszélybe került.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,275lájkolóTetszik
2,704követőKövetés
17,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Tequilát Orbánnak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bödőcs Tiborral és L. Ritók Nórával. Miskolci és szombathelyi választási riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nyomoznak Borkai korrupció-gyanús ügyeiben

Kontrát Károly államtitkár szavai szerint több ügyben is folyik a vizsgált, de konkrétumokat nem árult el.