HIRDETÉS

Börtönbiznisz: ki lesz a következő?

Hogy a tisztességtelenül szerzett haszon tekintetében jelenleg kik járhatnak legelöl Magyarországon, azt inkább ne feszegessük.
Híd Jenő rajza

Hétköznapi pedagógia

„Kisfiam, engem is megpofozott néha az apám, mégis egészséges, önérzetes felnőtt férfi lett belőlem!” „Ha befejezted a prédikációt, akkor nagyon gyorsan fuvarozz haza, mert nyakon váglak különben!” „Igen, apa!”
Burján Csaba (elől) a rövidpályás gyorskorcsolya világbajnokság 500 méteres selejtezőjében Szófiában 2019. március 8-án. Jobbról a koreai Li Dzsune Szeo (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Éljen Kína!!!

A sértő, tudatosan gyűlöletet keltő, olykor rasszista szövegek elkövetői rendre kevesebbel megússzák, mint most Burján Csaba.

Hív a vasút, áll a MÁV, szuper kocsik parkolópályán

Hiába az európai színvonalú kocsik, ha félreállítva, donorként pusztulnak az alvégen.
A média szabadságáért tüntet n 2011. január 27-én (Fotó: Reuters/Szabó Bernadett)

Felperzselt föld

Tízmilliárdokat vernek el propagandára határon innen és túl, miközben a kevés megmaradt független szerkesztőség a napi megélhetésért küzd.
Mitt Romney Washingtonban 2020. február 5-én (Fotó: Reuters/Jonathan Ernst)

Legyetek Mitt Romney-k!

Jól tettük, hogy a párthűség helyett a lelkiismeretünkre hallgattunk. Jól tettük, amikor nem engedtünk a szirénhangoknak.
Transzparens a Pesti Srácok kormánypárti hírportál Google-iroda elé szervezett demonstrációján (Fotó: Szalai Szabolcs/Jövő TV)

Google-gulág, kiber Sztálin

A hatalom hátszelében, a közpénzosztás kedvezményezettjeként nem röhejes az áldozati póz?
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségének III. NAK szántóföldi napok és agrárgépshow rendezvényén a Fejér megyei Mezőfalván 2019. május 23-án (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Nem én voltam…

Tudtommal nem folyik az ereimben kipcsak vér, de ha igen, akkor lehet még besenyő, jász, tót, rác, oláh, sokác, bunyevác, török, cigány, zsidó, orosz, német is. Ettől magyar a magyar.
Migránsok egy a Görögországhoz tartozó leszboszi menekülttáborban 2019. szeptember 29-én (Fotó: Reuters/Giorgos Moutafis)

Fake? Gáz!

Nosza, süllyedjünk tempósan a Fidesszel együtt a sűrű, sötét mélységbe. Ahol a hazugság nem hazugság, a kamu nem kamu.
Tűzoltó az Amazonas mentén 2019. szeptember 15-én (Fotó: Reuters/Bruno Kelly)

A Föld nevű bolygó megmentése

Mondjuk ki bátran, hogy a saját bőrünkről van szó. Akkor, meglehet, hatásosabban ér célba az üzenet.
HIRDETÉS

Legolvasottabb