HIRDETÉS
Kezdőlap Publicisztika Beszédem a Ne...

Beszédem a Nemzeti Arcvonal Bajtársi Szövetség gyűlésén

HIRDETÉS

Tiszaeszláron százhuszonhárom évvel ezelőtt zsidó gyilkosok rituális célból megölték a cselédsorban élő magyar szűzlányt, Solymosi Esztert. Ezen a szomorú évfordulón rendezett konferenciát a Nemzeti Arcvonal Bajtársi Szövetség, amely természetesen engem is felkért egy rövid előadás megtartására. Az elhangzott beszéd az alábbiakban olvasható.

HIRDETÉS

„Kedves nemzetiszocialista bajtársak, hungarista testvérek és hobbi-antiszemiták! Köszöntöm a Bayer Zsolt Polgári Kör és a Bencsik András Fidesz-MSZMP Hagyományőrző Csoport jelen lévő aktivistáit! Hun testvéri ölelés a Betyársereg szabadlábon lévő sportolóinak és Toroczkai Laci darutollas mezőőreinek! Innen is üdvözlöm a magunkfajta Morvai Krisztát, a székelyeket, a nemzeti rockereket és a gépolajat könnyező gój motosorokat! Külön hála Budaházy Gyuri barátunknak: köszönjük, Gyuri, hogy kitartottál!

Soha nem voltunk még ilyen közel a nemzethalálhoz. Testvérek, nézzünk szembe a tényekkel: a zsidó méreg felszívódott az egykor tiszta magyar földben, magyar szellemben és magyar vérben. Atilla nagykirály unokáiként szégyenkeznünk kell. Nem vagyunk méltóak sumér őseinkhez, ha nem kovácsoljuk egyetlen, mindent elsöprő erővé Tyirityán Zsolti szilajságát, Bencsik Andris ravaszságát, Budaházy Gyuri konokságát és Bayer Zsolti kutyaságát. Meg kell alkotnunk magunkból a történelem utáni embert, aki egy nap képes lesz legyőzni a zsidóságot. Ha kell, legyünk alattomosak és helyezkedőek, mint a Népszabadság Pártélet rovatába egykor beépült nemzeti titkosügynök, Bencsik Andris. Ha kell, legyünk tiszta szívű szolgák, mint az egykori liberális Bayer Zsolti. Ha kell, legyünk agresszívak és képmutatóak, mint az egykori genderista Morvai Kriszta. Ha pedig kell, legyünk vakmerőek, mint az egykori forradalmár Budaházy Gyuri. Olyanokká kell válnunk, amilyenek a zsidók: hataloméhesekké, gátlástalanokká, korruptakká és hazugokká. Nézzetek rá a Habony Árpira! Meg tudjátok különböztetni a buzi, zsidó Finkelsteintől? Na ugye! Ha ő meg tudta csinálni, mi is képesek vagyunk rá!

Két zsidó mágia tartja fogságban Magyarországot – e kettő viszályt szít, és háborút. Egyiket Heller Ágnes, a zsidó főboszorkány olvassa fel titkos Tóra-tekercsekből, amelyeket még az ördögfajzat haszid rabbik közül sem ismer mindenki, mert olyan koncentráltságú bennük az arimáni energia, hogy akinek nem zsidó legalább hét dédszülője, az, ha meghallja a tartalmukat, beleőrül. Csurka Pista már régesrég megírta, hogy a Vona egy szefárd zsidó – nem csoda, hogy Heller épp rá bocsátott kabbalista mágiát, amely aktiválta a zsidó génszekvenciákat –, így vált Vonából a cionista boszorkánypapnő akarat nélküli bábja. A zsidó varázslat a valaha nemzeti radikális Jobbikot mára filoszemitává, vagyis magyargyűlölővé tette. Jelenleg a Toroczkai Lacin és néhány testvérünkön kívül a Jobbik alapszervezeteiben mindenhol bálványokat állítanak Jahvénak, és keresztények vérét ontják szombatonként, hogy a vérszomjas zsidó istenséget kiengeszteljék múltjukért és származásukért. Jahve szereti az árulókat és a vérfertőzőket, ezért a jobbikosok génszekvenciáit a vérmágiában jártas boszorkánypapnő a Bauer Tamás véréből nyert kromoszómapárokkal keresztezte. Az átalakulás megkezdődött. Már csak kevesen emlékszünk arra, hogy Dúró Dóra valaha szőke, magas és kék szemű árja volt – ma pedig egy Bauer génjeivel fertőzött, barna hajú, közepes termetű és barna szemű félzsidó.

A másik zsidó mágiát Köves Slomó, a hírhedt talmudista vérrabbi gyakorolja. Először Zsegedi Chanad körül sürgölődött a görbe pengéjű metélőkéssel, de gyenge volt, és nem tudta az egész Jobbikot elragadni, csak a nyomorult zsidót tette szolgájává, ezért az askenázi rabbik Brooklynban ülésező főtanácsa Hellert állította a helyére. Köves megszégyenült, de ez csak felszította becsvágyát: Jeruzsálembe ment, hogy a Kneszet udvari rabbinátusától segítséget kapva nemzetünk főpapjára, Orbán Viktorra támadjon. Hiába küzdöttek testvéreink hősiesen a Sajtóklubban, hiába segített be Morvai Kriszta és Budaházy Gyuri a kampány hajrájában, a Talmud Köves Slomó által megidézett démonai és a Hit Gyülekezetének imakommandói rettenetes pusztítást végeztek. Orbán Viktor lelke még küzd, de kezei már nem a magyar akaratnak engedelmeskednek – ezért öleli keblére a tömeggyilkos orkzsidót, Benjamin Netanjahut, s ezért öleli keblére a keresztényeket zsidók szolgáivá züllesztő, pártus Krisztust gyalázó, cionista nemzetvesztőt, Németh Sándort.

Ellenzékváltást most

A nemzeti együttműködés rendszere egy szörnykoalíció, amely a Hit Gyülekezetétől, a Mazsihisztől és Köves Slomó rabbitól a goebbelsi uszítás hazai mesteréig, Bayer Zsoltig és a nemzeti radikalizmus strasbourgi nagyasszonyáig, Morvai „Magunkfajta” Krisztináig, kulturált, konzervatív értelmiségiektől korrupt, kokainista cég- és pártvezérekig, vidéki gyülekezetek lelkészeitől zsidó-keresztény hagyományt megvető pogány táltosokig ível.

Bárhová nézünk, testvérek: mindenhol zsidók, zsidók és zsidók. Hamarosan antiszemita is csak úgy lehet a magunkfajta, ha azzal a zsidókat szolgálja. Végső elkeseredésünkben elküldtük a Pilisbe, a Föld szívcsakrájához Szaniszló Ferit, hogy ott egy muraközi lovat feláldozzon, és idézze meg a hét vezér szellemét. Azzal a hírrel jött haza, testvérek, hogy vissza kell térnünk Etelközbe vérszerződést kötni, újra kell alkotnunk törzsszövetségünket, és Ópusztaszeren törzsi gyűlést kell tartanunk minden tiszta vérű magyar részvételével, akik e naptól valamennyien szabad harcosoknak minősülnek – egyedül így törhetjük meg a zsidók átkát vérvonalunkon. A hét vezér szelleme őrizze s vezesse diadalra és uralomra nemzetünket a magyarok Istenének rendelése szerint!”

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Hang 1. számában jelent meg, 2018. május 18-án.

Hetilapunkat keresse az újságárusoknál, vagy elektronikus formában a Digitalstandon! Következő megjelenés: május 25. Fizessen elő, vagy támogassa munkánkat!

Megvitatná az olvasottakat? Várjuk Facebook-oldalunkon.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

26,341lájkolóTetszik
2,004követőKövetés
15,248feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Be a pártba – Magyar Hang-ajánló

Gulyás Márton-, Döme Zsuzsanna-, Nényei Pál- és Krusovszky Dénes-interjú. Kórházból ukrán munkásszálló Újpesten? Egy Németországba költözött család története. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Rogán Antal luxusautókat bérelt

Darabja akár havi 500 ezer forintba is kerülhetett piaci áron. Az olcsóbb lízing helyett a drágább megoldást választották.