HIRDETÉS
Kezdőlap Publicisztika Soros György ...

Soros György gyújthatta fel a brazil esőerdőket

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Azt hitted, a környezet védelme olyan eszme, amely egységbe kovácsol bármilyen nemzetet? Te kis naiv, te. De nem hibáztatlak, mert logikusnak tűnt így gondolni, hiszen kinek rossz, ha kevésbé szennyezzük szanaszéjjel a világot és törekszünk rá, hogy életmódunk és fogyasztási szokásaink változtatásával a nagy cégeket, a legnagyobb kártevőket is módosításokra késztessük. Mert illúzióink azért ne legyenek, sok-sok műanyagmentes évtized is kevés hozzá, hogy egy-egy ipari gigakonszern néhány napos működését úgymond kompenzáljuk. Csak mivel a termelési lánc végén mi vagyunk, a Zemberek, a sok kis apró akármi előbb-utóbb visszaér és kifejti jótékony hatását.

HIRDETÉS

Szóval súlyos tévedés volt azt képzelni, hogy ez az a téma, amely egészen bizonyosan betemeti nemzeti árkainkat. Aztán látod, mi le lett belőle. Nem, nem Kósa Lajostól fogok idézni, van annál jobb is, amit annyira nem tesz a Fidesz a kirakatba, de ne legyen semmi kétség, a pártblog jelöli ki a béközép gondolati nyomvonalát:

Tűzoltórepülőket küldenek az Amazonashoz | Magyar Hang

„Nem tudjuk mi kell még a Föld lakosságának ahhoz, hogy teljesen felébredjen, és elfelejtse a most éppen zöld köntösbe bújt internacionalistákat, és hogy végre ne kövessék őket vakon világszerte. A Globalogazdinak nem tetszik, hogy számukra nem engedelmeskedő politikai vezetők kerülnek különböző országok élére, mert az zavarja az ő nagy terveiket (pl. illegális bevándoroltatás). Ilyen politikusok, akik zavarják a Globalogazdi köreit:
– Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin
– Donald Trump
– Orbán Viktor
– Jair Bolsonaro

„Az ördögöt Orbánnak hívják” – hangzott el a budapesti koncerten | Magyar Hang

A brazil friss elnök, Bolsonaro a következő célpontja Globalogazdinak. Mégiscsak tarthatatlan, hogy egy hazafi kerül Brazília élére, és nem egy neoliberális söpredék!”

HIRDETÉS

De tudod mit? Iderakom mégis a friss Kósát, úgy teljes a kép:

„Persze nem az őserdő ég, mint láthatjuk a képeken, hanem egyébként az a bozótos, ami nem őserdő, de most ez mindegy, a részletekbe nem kell belemenni.”

Ki olvasott jó fideszes cikket a klímakatasztrófáról? | Magyar Hang

Összegző kommunikációs sorvezető kezdő kormánypárti antiklímahiszti aktivistáknak:

Brazíliában nem az esőerdő ég, hanem csak a bozótos, amit Soros György és/vagy a háttérhatalom arra használ, hogy pánikot keltve kiüsse a hatalomból a hazafi brazil elnököt, aki Orbán Viktorhoz hasonlóan a bevándorlás alapú lakosságcserén nyugvó világuralmi törekvések ellenfeleinek egyik utolsó bástyája.

Majdnem lángoló fáklyáját írtam, de az túl vicces lenne ebben a közegben.

Orbánon innen, Orbánon túl | Magyar Hang
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,310lájkolóTetszik
3,042követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Ami a börtön-kártérítések helyett inkább aggaszthatná a kormányt

Amíg azt látjuk, hogy félnivalójuk itt nem a nevetségesen enyhe büntetésekkel távozó agresszoroknak, hanem az áldozatoknak van, addig nem lesz változás.