HIRDETÉS
HIRDETÉS

Segítek Orbán Viktornak: kukkantson bele az M1 műsorába

Szerző: | 2019. október 16., 09:18 | Featured, Publicisztika

Mráz Ágoston Sámuel és Németh Balázs az M1 választási műsorában 2019. október 13-án

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Összegyűltek, megtanácskozták, és kisütötték, hogy jobban kell használni az internetet, meg, hogy ha összefogásban marad az ellenzék, akkor 40 százalékból már nem lesz kétharmad, illetve, hogy még keményebben kell csinálni, amit eddig is csináltak. 

Ilyen, amikor a Fidesz levonja a konzekvenciát. Szóval nem értik. Segítek. Bár ez egy outsider vélemény lesz csupán a zseniális hatalomtechnikai mágusok varázslatos világának határain túlról, a politika senki földjéről, a centrális erőtér középpontjának jobb feléről.

Választás: a Fidesz megtalálta a bűnösöket! | Magyar Hang

Ott van a bibi, hogy a jelenlegi kvázi kétpártrendszerben már nem működik a „csak a sajátjaink” etetése. A Fidesz tábora nagy, erős tömb, a legnagyobb és legerősebb az országban, csakhogy elérte maximumát. Ilyenkor jönne az, hogy akkor hozunk még innen is, onnan is választókat, csakhogy ehhez szólni kellene hozzájuk. Ez a Fidesz erre képtelen. A modern Fidesz úgy lett kitalálva, hogy tökéletes hatékonysággal kiszolgálja azt a mennyiségű választót (plusz-mínusz egy fő), akik a centrális erőtér elméletéhez igazított választási rendszerben elegendők a sikerhez. Most viszont szólni kéne azokhoz is, akiket eddig még egy Németh Szilárd is megvető pökhendiséggel, megalázó módon rázott le magáról. Le kéne szokni a féknyúzozásról. A közintézményeknek válaszolniuk kellene a feltett kérdésekre – az is milyen már, hogy ez egyáltalán tétel lehet egy uniós tagállamban. Interjúkat kéne adni. Vitázni. És ez csak a kommunikációs rész. Ez csak a média.  

S ha már, itt most hosszasan elemezgethetném, hogy miért hatékonytalan a totális kézi vezérlés alá vont, színtelen, szagtalan, bakaruhás, egyirányú kormánymédia. Egy kormánypárti kollégának jegyeztem meg a választások estéjén: én leírhatom, hogy Tarlós és Orbán is korrekt beszédet mondott, de ő vajon leírhatja, hogy Karácsony Gergely korrekt volt?

Az ellenzék a pályán van | Magyar Hang

Szóval, ha a Fideszben érteni szeretnék, hogy mi a baj, egyszerűen csak nézzék vissza a vasárnapi választási műsoraikat. Például a TV2-n Szánthó Miklóst, meg az M1-en a Mráz Ágoston Sámuel–Németh Balázs párost. Na, onnan kéne felállnia valahogy egy normálisan működő, a szerkesztők által szerkesztett, sokszínűen kormánypárti kormánymédiának.

Címkék: centrális erőtér, ellenzéki összefogás, Fidesz, kormánymédia, NER, önkormányzati választás, Orbán Viktor, propaganda


HIRDETÉS
Új idők új focija

Új idők új focija

Élvezhető, családbarát produkció, látványszínház született, amelynek az Üllői úton és néhány más helyen legalább nem a díszpáholy a célközönsége. De vajon szenvedéllyel szerethető-e ez a fajta futball?

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest