HIRDETÉS
Kezdőlap Publicisztika Segítek Orbán...

Segítek Orbán Viktornak: kukkantson bele az M1 műsorába

HIRDETÉS

Összegyűltek, megtanácskozták, és kisütötték, hogy jobban kell használni az internetet, meg, hogy ha összefogásban marad az ellenzék, akkor 40 százalékból már nem lesz kétharmad, illetve, hogy még keményebben kell csinálni, amit eddig is csináltak. 

HIRDETÉS

Ilyen, amikor a Fidesz levonja a konzekvenciát. Szóval nem értik. Segítek. Bár ez egy outsider vélemény lesz csupán a zseniális hatalomtechnikai mágusok varázslatos világának határain túlról, a politika senki földjéről, a centrális erőtér középpontjának jobb feléről.

Választás: a Fidesz megtalálta a bűnösöket! | Magyar Hang

Ott van a bibi, hogy a jelenlegi kvázi kétpártrendszerben már nem működik a „csak a sajátjaink” etetése. A Fidesz tábora nagy, erős tömb, a legnagyobb és legerősebb az országban, csakhogy elérte maximumát. Ilyenkor jönne az, hogy akkor hozunk még innen is, onnan is választókat, csakhogy ehhez szólni kellene hozzájuk. Ez a Fidesz erre képtelen. A modern Fidesz úgy lett kitalálva, hogy tökéletes hatékonysággal kiszolgálja azt a mennyiségű választót (plusz-mínusz egy fő), akik a centrális erőtér elméletéhez igazított választási rendszerben elegendők a sikerhez. Most viszont szólni kéne azokhoz is, akiket eddig még egy Németh Szilárd is megvető pökhendiséggel, megalázó módon rázott le magáról. Le kéne szokni a féknyúzozásról. A közintézményeknek válaszolniuk kellene a feltett kérdésekre – az is milyen már, hogy ez egyáltalán tétel lehet egy uniós tagállamban. Interjúkat kéne adni. Vitázni. És ez csak a kommunikációs rész. Ez csak a média.  

S ha már, itt most hosszasan elemezgethetném, hogy miért hatékonytalan a totális kézi vezérlés alá vont, színtelen, szagtalan, bakaruhás, egyirányú kormánymédia. Egy kormánypárti kollégának jegyeztem meg a választások estéjén: én leírhatom, hogy Tarlós és Orbán is korrekt beszédet mondott, de ő vajon leírhatja, hogy Karácsony Gergely korrekt volt?

Az ellenzék a pályán van | Magyar Hang

Szóval, ha a Fideszben érteni szeretnék, hogy mi a baj, egyszerűen csak nézzék vissza a vasárnapi választási műsoraikat. Például a TV2-n Szánthó Miklóst, meg az M1-en a Mráz Ágoston Sámuel–Németh Balázs párost. Na, onnan kéne felállnia valahogy egy normálisan működő, a szerkesztők által szerkesztett, sokszínűen kormánypárti kormánymédiának.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,631lájkolóTetszik
2,792követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Egyenlő pályák

Egyetlen kapavágás sem történt még az atlétikai stadionnál, máris többmilliárdos kár ért mindenkit. A közömböseket éppúgy, mint a sportszerető közönséget és a keményen küzdő atlétákat.