HIRDETÉS

Orbán 3+1 vérlázító kijelentése a pénteki rádióinterjújából

„Nyolcszor öltek meg, nyolcszor támadtam fel”

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Péntek reggel szokás szerint interjút proklamációt adott a miniszterelnök a közszolgálati kormánytukmáló Kossuth rádió újságíróinak mikrofonállványainak. Az egész beszélgetést érdemes volna becsatolni egy majdani pszichiátriai tanulmány mellékletéül, de volt pár olyan kijelentés, amely külön-külön is megérne egy feketemisét. Ki ne venne részt egy olyan időutazáson, amelynek keretében időutazóink megmutatják akár csak a tíz évvel ezelőtti Orbán Viktornak, hogy hová jutott el 2020-ban!

Orbán Viktor: A magyarok nem utasítják el élből a cigányokat, csak a Soros-hálózat provokál | Magyar Hang
HIRDETÉS

1. „…Ausztriában egy jobbközép párt egy tőle is jobbra álló párttal szövetkezett, és ő ezt tartja Európa jövőjének.
Kár, hogy azt nem fejtette ki a drágajóminiszterelnökúr, hogy ez a szélsőjobbal kötendő szövetség miért volna üdvös Európának. Pedig említhette volna a sorakozó pompás precedenseket is a Kárpár-medence géniusza. Például milyen jól sült el, amikor a 1933 elején a jobbközép Németnemzeti Néppárt a „tőle is jobbra álló” nácikkal lépett koalícióra. Azt mindenesetre érdemes megjegyezni, hogy Magyarországon egyelőre még nem valósulhat meg ez a szent szövetség, hiszen jobbközépen senki sincs, hacsak az oda tartó Jobbikkal nem számolunk. A retorikai szélsőjobbon viszont ott a Fidesz, azzal együtt, hogy tudjuk: inkább pénzoldaliak, mint hogy bármilyen ideológia követői volnának.

2. „…bármit mondanak a jogszabályok, ez így nem helyes, ezért nem fizetünk.

HIRDETÉS

Teljesen mindegy, hogy mi kapcsán mondta ezt az ország miniszterelnöke (a börtönlakók kártérítési igényei vonatkozásában ragadtatta magát ilyesmire), ez akkor is egy afrikai hadúr, és nem egy európai kormányfő szájába való mondat. Ez azt jelenti, hogy kishazánkban van, aki a törvények felett áll. Főleg egy olyan törvény vonatkozásában, amelyet Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes terjesztett elő, és a Fidesz frakció igent nyomott rá (az eklektika nagyobb dicséretére a Jobbik és Fodor Gábor (ex-SZDSZ, ex-Liberálisok) szavazott nemmel).

3. „…a magyarok nem rasszisták, nem utasítják el »élből« a cigányokat, de van egy határ.

Tehát az egymilliós cigány kisebbséggel bíró Magyarország miniszterelnöke szerint a cigányok nem részei a magyarságnak. Úgy is mondhatta volna a Vezénylő Tábornok, hogy „nem vagyok rasszista, de az ember színe fehér”.

+1. „…szerencsétlen bírói ítélet született.

Magyarán a miniszterelnök nem csak a törvények felett, de a bírói ítéletek felett is áll. Amely bírósági döntés neki nem tetszik, az nem kerül végrehajtásra.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,823lájkolóTetszik
3,048követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Sokk, lincshangulat, hergelés – Magyar Hang-ajánló

Páros Interjú Pálinkás Józseffel és Magyar Bálinttal, beszélgetés Hadházy Ákossal, valód nemzeti konzultáció. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Breaking: legalább 22 török katona meghalt egy szíriai bombázásban

A helyzetet súlyosbítja, hogy az Idlib városáért folytatott küzdelemben Oroszország is részt vesz, mégpedig a törökök ellenében, a szíriai kormányerők mellett.

Ferenc pápa gyengélkedik