Jaj, segítség, elütött a Hadházy! – Videóval

Jaj, segítség, elütött a Hadházy! – Videóval

Hadházy Ákos a Kunigunda úti tüntetésen (Fotó: György Zsombor/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Fontos, hogy a mai járványos-depressziós időszakban is igyekezzünk megőrizni a derűnket, az életörömünket. Ebben segített nekünk a hétfői napon B. Zsolt, a Vadhajtások elnevezésű kormány-, de főleg Orbán-rajongó honlap egyszemélyi mindenese.

Amint arról lapunk is beszámolt, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő autós tüntetést szervezett Orbán Viktor budai várbeli hivatala közelébe, a budapesti Clark Ádám térre. A demonstráció a képviselő által „Kásler-tervnek” nevezett azon intézkedés ellen szerveződött, ami alapján a kórházakból többezer krónikus beteget dobtak ki, hogy felszabadítsák az ágyaikat a koronavírus-járvány egy későbbi szakaszára.

A tüntetésre ellátogatott B. Zsolt provokátor is, aki először egy doboz Xanax gyógyszert igyekezett Hadházy képviselő autójának ablaktörlője mögé elhelyezni, majd amikor ez nem sikerült, harsány óbégatásba fogott, miszerint a képviselő „elütötte” őt. Itt érdemes megjegyezni, hogy a Xanax vényköteles tabletta, az nem derült ki, hogy B. Zsolt kinek a nevére felírt dobozt igyekezett Hadházy autóján elhelyezni.

Ha azt hitte, hogy a magyar politikatörténet legviccesebb kamuesését már látta akkor, amikor Kunhalmi Ágnes lepattant az MTVA ajtajáról, akkor mindenképpen nézze meg az említett jelenetet a lenti videóban. B. Zsolt egyébként azt írta a blogjára, hogy „térd magasságában meg is sérült Zsolt”.

Győződjön meg saját maga, hogy milyen „sérüléseket” szenvedhetett az Orbán-rajongó focidrukker: