HIRDETÉS
Híd Jenő rajza
Híd Jenő rajza
Híd Jenő rajza

Színpompás toleranciaünnep

Híd Jenő és a szobordöntési hullám.
Híd Jenő rajza

Életünk a karantén után

Dr. Afáziáné Muszáj Ilona, az MTA Nyelvtudományi intézetének oszlopos tagja a szakmai szilárdság jelképévé vált kollégái körében, miután a Facebookon kapott fenyegetések dacára sem volt hajlandó anyakönyvezhetővé tenni a kovászka nevet.
Híd Jenő rajza

Lebukás

„Aha! Már előkerült az a nagy gumilabda is, és ott a búvárszemüveg! Te, ezek nyaralni fognak! Pedig hogy mondta a Takácsné, mikor a postán álltunk sorban, hogy idén, tekintettel a járványra, nincs balatonszepezdezés!”
Híd Jenő rajza

Régi, lelkesítő tanulságok

„Én azt mondom, Izolda asszony, bizakodó vagyok! Ha vége ennek a járványnak, az élet nem lesz már ugyanolyan, mint előtte!” „Igen, végre megtanulunk odafigyelni egymásra és a természetre!”
Híd Jenő rajza

Testmozgás

„Ez mégis milyen jógapóz akar lenni?” „Ez, kérlek, a punnyadt rozsomák póz...”
Híd Jenő rajza

Felszabadulás

„Igen, sejthető volt. A győrpeckesi Fém-Forgách Kft. dolgozóinak az első, karantén utáni munkanapja végül szégyentelenül nagy buliba torkollott.”
Híd Jenő rajza

Nem az iskolának tanulunk

„A mai kémiaórán a pálinkafőzésről tanulunk. Köszöntsétek vendégelőadónkat, Tóth „Totya” Bélát!” „Először is gyerekek, ahogy Hamvas Béla bácsi mondaná: be a szervezetbe!”
Híd Jenő rajza

Növekvő fenyegetés

„Egyre több bejelentés érkezik, miszerint újra feltűntek erdeinkben azok a veszélyes kétlábú, csupasz lények. Ezért a kijárási korlátozás ismételt bevezetése mellett döntöttünk.”
Híd Jenő rajza

Otthon, édes otthon

Hazaérve lekerül a maszk.
Híd Jenő rajza

Csak pozitívan

Mindenféle áldozatnak van már szobra, de ki gondol a nyertesekre? Kormányunk ezért felavatja a magyar korrupció haszonélvezőinek szobrát.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Legolvasottabb