HIRDETÉS

Rogán Cecília, a frenetikus

HIRDETÉS

Rogán Antal propagandaminiszter felesége, Rogán Cecília az alakformáló és partiruhák után most fitnesz- és sportruházati termékeket reklámoz. A Lehel téri metrómegállóban Cecília asszony óriásplakátról tekint a népre, miközben hasra fekve pózol rikító színű edzőruhájában. „A trend, a színek, a tökéletesség világa” – olvasható a reklámon. Hát lehetne a Frenetic szlogenjéhez jobban illő modellt találni a propagandaminiszter feleségénél?

HIRDETÉS

A Rogán család élete nyitott könyv a helikopterezős botrányoktól kezdve az alaposan dokumentált családi eseményekig. Mindketten sokat tettek azért, hogy a politikai közélet megjelenítése a bulvár szintjére süllyedjen. A Frenetic márka plakátja attól érdekes, hogy kiszakítja Cecília asszonyt a megszokott bulvárkörnyezetből, és önálló reklámfelületté avatja. Vagyis az eredeti jelentésétől megfosztva, a nő egyetlen értékeként testi valóját tünteti fel. Ez már önmagában különös üzenet a keresztény, konzervatív kurzus kiemelt szereplőjétől, de még pikánsabbá válik a plakát a tőle néhány méternyire látható családvédelmi program hirdetése mellett. Nehéz eldönteni, hogy a két értékrend közül melyik kerekedik felül a metrómegállóban. És melyik az ország többi részén.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Hang 2019/14. számában jelent meg, 2019. április 5-én.

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, vagy elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/14. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,436lájkolóTetszik
2,551követőKövetés
17,200feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A gyűlöletkeltés időpocsékolás – Magyar Hang-ajánló

Interjú Csukás Istvánnal és Pálinkás Józseffel. Mennyit ér egy élet? Tiborc beszámolója az Electrolux nyíregyházi gyárából. Keresse a Magyar Hangot, mostantól plusz négy oldalon!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nem volt mozdonyvezető, nem jártak a vonatok

A Közlekedő Tömeg Egyesület információi szerint szeptember 17-én négy elővárosi vonat azért nem indult el a végállomásról, mert nem volt rájuk mozdonyvezető.

Nekünk harangoztak?

Mennyit ér egy élet?