HIRDETÉS

Rogán Cecília, a frenetikus

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Rogán Antal propagandaminiszter felesége, Rogán Cecília az alakformáló és partiruhák után most fitnesz- és sportruházati termékeket reklámoz. A Lehel téri metrómegállóban Cecília asszony óriásplakátról tekint a népre, miközben hasra fekve pózol rikító színű edzőruhájában. „A trend, a színek, a tökéletesség világa” – olvasható a reklámon. Hát lehetne a Frenetic szlogenjéhez jobban illő modellt találni a propagandaminiszter feleségénél?

HIRDETÉS

A Rogán család élete nyitott könyv a helikopterezős botrányoktól kezdve az alaposan dokumentált családi eseményekig. Mindketten sokat tettek azért, hogy a politikai közélet megjelenítése a bulvár szintjére süllyedjen. A Frenetic márka plakátja attól érdekes, hogy kiszakítja Cecília asszonyt a megszokott bulvárkörnyezetből, és önálló reklámfelületté avatja. Vagyis az eredeti jelentésétől megfosztva, a nő egyetlen értékeként testi valóját tünteti fel. Ez már önmagában különös üzenet a keresztény, konzervatív kurzus kiemelt szereplőjétől, de még pikánsabbá válik a plakát a tőle néhány méternyire látható családvédelmi program hirdetése mellett. Nehéz eldönteni, hogy a két értékrend közül melyik kerekedik felül a metrómegállóban. És melyik az ország többi részén.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Hang 2019/14. számában jelent meg, 2019. április 5-én.

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, vagy elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/14. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,703lájkolóTetszik
2,951követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Pénz semmiért

Orbán Viktor egyetlen olyan problémát nem jelölt meg maratoni tájékoztatóján, amelynek kezelésére ne lett volna meg minden eszköze az elmúlt tíz évben.