HIRDETÉS

Szégyen

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Nem lehet szó nélkül elmenni amellett, amit Borkai Zsolt tett. Győr polgármesterét hiába választották újra október 13-án, erkölcsileg megbukott. Azon kevesek kedvéért, akik esetleg nem látták a felvételt: Az olimpiai bajnok tornász – a keresztény szabadságot sajátosan értelmezve – egy horvát luxusjachton rendezett orgián vett részt. Illuminált állapotban, lyukas zokniban közösült egy olyan nővel, aki még véletlenül sem volt a felesége. És ezek után a választási kampányban még volt képe kiplakátolni a várost, hogy az emberek szavazzanak rá, mert ő: „családapa, olimpikon, polgármester”. Az. De milyen? Hogy süllyedhetett egy egykor kiváló sportoló ilyen mélyre? Szégyen!

HIRDETÉS

És ez az ember évekig lehetett a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke. Sportemberhez nem méltó, erkölcstelen, gusztustalan cselekedetével felbecsülhetetlen kárt okozott a magyar olimpiai mozgalomnak és a sporttársadalomnak. Amit ő most tett, az a sokak által példaképnek tekintett olimpiai bajnokok társadalmi megítélését is roncsolja. Az a minimum, hogy tőlünk is bocsánatot kérjen. Egyúttal pedig lemondjon arról az életjáradékról, amelyet a magyar emberek sportolóként nyújtott teljesítménye elismeréseként, tiszteletük és megbecsülésük jeleként biztosítanak számára.

Magánbűnök, közerkölcsök | Magyar Hang

A magukat kereszténydemokratának beállító pártok morális szégyene, hogy a lebukás után a Fidesz–Kereszténydemokrata Néppárt logója még szerepelhetett Borkai neve mellett a szavazólapokon. Csak a választások után jutott eszükbe megkérni, hogy legyen kedves kilépni a pártból. A tagsági könyv ugrott, de az együttműködés azért megmarad. Nekik ugyanis nem a keresztény értékek, hanem sokkal inkább Győr (azaz egy gazdag nagyváros erőforrásainak megszerzése) az első.

A polgárháború visszatér | Magyar Hang

Mikor jönnek rá végre az emberek, hogy a „keresztény szabadság” a Fidesznél csak egy politikai termék? Csakúgy, mint egykor a „polgári Magyarország” volt. Tulajdonképpen semmi sem változott. Életfelfogásban maradtak ugyanazok, akik voltak a 90-es évek elején. Csak a csomagolás lett azóta nemzeti és keresztény, mivel most ezt a terméket lehet eladni nekünk. Az pedig a mi szégyenünk, hogy ezt immár 13 éve be-, illetve megvesszük.

HIRDETÉS

A szerző olimpiai bajnok vízilabdázó, országgyűlési képviselő (Jobbik)

A Magyar Hangban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül türközik a szerkesztőség álláspontját.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Hang 2019/43. számában jelent meg október 25-én!

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/43. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,685lájkolóTetszik
2,947követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Érinthetetlen vezető a polgárőrszövetség élén?

Jelen állás szerint tehát nem kell semmilyen jogkövetkezménytől tartania annak, aki az eljárásba a bűnüldöző szervet is bevonja, s megfelelő kapcsolatrendszerrel rendelkezik.