HIRDETÉS
Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 23-án. A kormányfő mellett Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes (b), Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője (b2) és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (j) (Fotó: MTI/Kovács Tamás)
Fotó: Joline Torres/Unsplash

Hozzák előre a felújításokat!

Az üres városban autózva arra gondoltam: miért ne lehetne előre hozni a nyárra tervezett infrastrukturális javításokat?
Szijjártó Péter és Magyar Levente

Nem akarok több katonásdit játszó politikust látni!

Az Éjjel-nappal Külügyminisztérium sorozat Egzotikus evakuáció című epizódjában nemcsak a maníros párbeszéd a feltűnő. Külügyérünk nem egy Latinovits Zoltán, és hát az államtitkár sem egy Őze Lajos.
A házszabálytól való eltérésről szóló szavazás eredménye a kijelzőn az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 23-án (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A bizalom hiánya

A polgároknak hétfőn is azzal kellett újfent szembesülniük, hogy itt az ellenzéknek még ilyen súlyos helyzetben sem osztanak lapot.

Diktátum, vagy nemzeti egység?

Vajon a Fidesz eddigi politizálása alapot ad arra, hogy bemondásra elhiggyük, nem fognak visszaélni a rendkívüli, meghatározatlan ideig szóló felhatalmazással?
Soros-plakát Budapesten, 2017. október 4-én (Fotó: Reuters/Szabó Bernadett)

Koronavírus=migráns, értem?!

Tessék, lehet is kitenni a szlogent a plakátokra, alá meg posztoló katonákat küldeni, hogy növeljék a biztonságérzetét a magyar társadalomnak.

A munkanélküliségi válság itt van a nyakunkon

Tudjuk jól, hogy Európa-szerte a magyarok bírnak szinte a legkevesebb megtakarítással. Sürgős segítség kell.

Nagyon köszönik a nővérkék azt a félmilliót, drága, kedves Fidesz!

A képmutatásnak mindenesetre iskolapéldája ez a gesztusnak álcázott kommunikációs svindli.
Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, a kommunikációs akciócsoport vezetője az operatív törzs sajtótájékoztatóján 2020. március 15-én

Botrányos sajtótájékoztató március idusán

Kovács Zoltánt talán el kellene küldeni egy tesztre, amely megállapíthatná, hogy alkalmas-e ilyen pattanásig feszült krízishelyzetben erre a munkára.
Orbán Viktor hivatalos látogatáson Kisinyovban (Fotó: Facebook)

Halottnak a csók…

Az igazi meglepetést azzal okozta a kormányfő, hogy a veszélyhelyzet kihirdetése utáni napon elrepült külhonba nyélbe ütni néhány üzleti megállapodást Moldovával.

Harc a bizalomért

A harc ezúttal nem a kommunikációs tér leuralásáért folyik. Ha a kormány nem eszerint cselekszik, nem fog tudni eredményt elérni.
HIRDETÉS

Legolvasottabb

Visszaküldte a focira szánt 120 milliót a polgármester: „Költsék az egészségügyre!”

A falu polgármestere, aki egyben a helyi csapat edzője is, azt kéri a kormányzattól, hogy a visszaküldött összeget költsék egészségügyi kiadások finanszírozására.

A vuhani dögpiac