HIRDETÉS
Szvetlana Tyihanovszkaja (Fotó: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)

Lukasenka fél

Ha most tippelni kellene, azt mondanám: az ellenzéki jelölt valószínű megfenyegetésével és külföldre parancsolásával a fehérorosz rezsim bebiztosította a közelgő bukását.
Orbán Viktor és Aljakszandr Lukasenka megbeszélései 2020. június 5. Minszk (Forrás: Kormány.hu)

Bátrak földje, Fehéroroszország

A magyar kormányfő nagy barátja éppen a csúnyábbik arcát mutatja a saját polgárai és a világ felé, és ez elég kínos Budapestnek, így most sunnyog és kivár a bátor magyar kormány.
Orbán Viktor miniszterelnök (b), Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője (k) és Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, miniszterelnök-helyettes (j) beszélget az Országgyűlés plenáris ülése kezdete előtt (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Dohogás a Fideszben

A kifogásolt irányvonal fő felelősének szerepe tabu marad a Navracsics-interjúban. Pedig az új politikához új ember kell. Ennek nyilvános kimondása azonban – ma még – politikai öngyilkosság volna.
Migránsok a röszkei határon (Fotó: police.hu)

Illegális koronavírus-migránsok

Ha eddig úgy jártak át a déli határon a migránsok, hogy járványveszélyt tudnak okozni, akkor mitől is védett meg minket a méregdrágán felhúzott kerítés?
Vaszily Miklós még a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatójaként a V4-országok közszolgálati médiumvezetőinek tanácskozásán Visegrádon, a királyi palotában 2017. november 14-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Csengőfrász

Nyilván a puszta véletlen műve, hogy az Index gazdasági ügyeire befolyással bíró cégben és a stábot Dull Szabolcshoz küldő televízióban meghatározó szerepet visz a kormánymédia aktuális erős embere, Vaszily Miklós.
Orbán Viktor, Kósa Lajos, Kocsis Máté és Rogán Antal a parlament ülésén 2018. december 12-én (Fotó: Bankó Gábor)

A szivárványkoalíció alkalmatlan lenne az ország vezetésére!

Nagyüzemi gyakorlatot csinálnának abból, amit 2006-ban a gyurcsányista Lamperth Mónika is csak az övéinek mert bevallani: jelesül, hogy pártszimpátia alapján osztják az önkormányzatoknak a pénzt.
Börtöncella (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

A börtön ablakába soha nem süt be a nap

Van abban valami lenyűgöző, amilyen leplezetlen nyíltsággal, bármiféle valós kockázat nélkül válogatja meg a kormány a célpontjait.
Nánási László (Fotó: MTI/Soós Lajos)

A főügyész halála

Vasárnap virradóra önkezével vetett véget életének egy volt megyei vezető.
Képünk illusztráció (Fotó: Atstock Productions/Shutterstock)

A korrupció hava

Korrupció Magyarországnál boldogabb országokban is létezik, de a cinizmust távolról sem mindenütt hívják őszinteségnek.

Sohasem vetemednének arra, hogy elfogadják az eltérő véleményeket

Amit nyugaton látunk, bizonyos szempontból ijesztőbb, egy másikból viszont még mindig kulturáltabb, mint ami idehaza történik.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Legolvasottabb