HIRDETÉS

Ami a börtönkártérítések helyett inkább aggaszthatná a kormányt

Amíg azt látjuk, hogy félnivalójuk itt nem a nevetségesen enyhe büntetésekkel távozó agresszoroknak, hanem az áldozatoknak van, addig nem lesz változás.

Vivát, vivát, vivát!

A baloldali, illetve a polgári, nemzeti, keresztény politikai közösséget egyaránt felzabálták a vezérnek mindent elnéző szekták. Ahol már nincs érték, minden csak politikai termék.
Orbán Viktor miniszterelnök, Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter és Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője az Országgyűlés plenáris ülésén 2017. december 11-én (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Orbán szintet lép, és tényleg szétveri a magyar társadalmat

Azt az érvet, hogy a gyerekek minőségi oktatásánál nincs hatásosabb eszköz a társadalmi felzárkózásra, még a legvadabb vérnarancsok is el szokták fogadni.
Handó Tünde (b) idén áprilisban Völner Pál és Nyiri Beáta társaságában az Egri Törvényszék felújítása alkalmával (Fotó: Kormány.hu/Véssey Endre)

Egyedi ügyeink

Nem csupán akkor fütyülnek egy bírósági ítéletre, ha az 60 romának 100 milliós sérelemdíjat rendel megfizetni, hanem akkor ha egy város fejlesztésére szánt százmilliókat a helyi vazallusok korrupciós technikákkal apasztják.
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón 2020. február 13-án (Fotó: Bodacz Péter/Magyar Hang)

Tudatformálás – nem középiskolás fokon

Úgy tűnik, a kormány kihátrálni látszik az Emmiben nagy erőkkel előkészített terv mögül.

Dilettánsok hivatala

Azt mondják, a kérdező „szerkesztői szabadsága”, hogy magából hülyét csináljon, ne tartsa be a szakma legelemibb szabályait sem, de aztán felvegye az adófizetők által biztosított fizetését.
Liviu Dragnea, a román Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke nyilatkozik a sajtó képviselőinek a román parlamentben 2017. június 14-én (Fotó: MTI/Baranyi Ildikó)

A román újságíró-paradicsom

Az informatikusok után a sajtó munkatársai is törvényileg mentesülhetnek a személyi jövedelemadó fizetése alól.
Résztvevők a Becsület napja elnevezésű rendezvényen, ahol azokra a katonákra és civilekre emlékeztek szélsőjobboldali szervezetek 2016. február 13-án a Kapisztrán téren (Fotó: MTI / Kovács Tamás)

Kitörések, emlékverekedések

Hogy ebből az egész fárasztó cirkuszból mikor fogunk tudni kitörni? Jóslatokba inkább nem bocsátkoznék.
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke 16. évértékelő beszédét tartja Budapesten, a Sofitel Hotelben 2020. február 9-én. Az első sorban Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke, a párt európai parlamenti képviselője (első sor , b2), Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége, a DK európai parlamenti (EP) képviselője, az EP alelnöke (b3) és Vágó István, a DK elnökségi tagja (b5), valamint Ara-Kovács Attila, a DK elnökségi tagja, a párt EP-képviselője (második sor, b) (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Íme, Orbán és Gyurcsány nagy közös pimaszsága

Negyedszázadosan a harmadik köztársaság legnagyobb rajongója nem éppen azzal volt elfoglalva, hogy mondjuk az MSZMP számára roppant kínos népszavazást szervezzen.

Hazudnak minden hullámhosszon

Sorra veszíti el a pereket a propagandagépezet, de semminek sincs valódi következménye.
HIRDETÉS

Legolvasottabb

Törli magát a Facebookról Hodász atya

Az angyalföldi plébános a médiában való jelenlétét is határozatlan ideig szünetelteti.

Elhunyt Csukás István