HIRDETÉS

Cseh Katalin mindennel kérte a gíroszt

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Mehet bele minden? – kérdezte a gíroszos/kebabos Cseh Katalintól, a Momentum Mozgalom nemrég megválasztott európai parlamenti képviselőjétől, amikor az betért egy pesti körúti török kifőzdébe, és rendelt. Az ifjonc képviselőnő erre a kérdésre nem átallotta azt válaszolni, hogy „persze”. Ez nem elég, hogy tiszteletlenség a választópolgárokkal szemben, hiszen mint köztudott, a „minden” a gíroszosok esetében a hagymát is jelenti, és amíg Cseh Katalin eljut a gyorsétteremtől a limuzinjáig, vélhetőleg több szavazóra is rálehel. Tehát nem elég, hogy a Momentum üdvöskéje „mindent bele” luxusgíroszokkal tömi a hasát a budapesti éjszakában, még a választókat sem tiszteli.

Állítólag ez volt az első változata annak a cikknek, amely megjelent a megtévesztő Magyar Nemzet fejléc alatt kiadott kormányzati kiadvány hasábjain. Aztán mégis amellett döntöttek, hogy a képviselőnő luxuséletének más aspektusait leplezik le. Ilyenből, mármint oknyomozni való fényűzésből van elég Cseh Katalin életében. A lap következő Pulitzer-díjas zsurnalisztája ugyanis három pontban leplezi le az európai parlamenti képviselőt: 2015. július elején a soproni Volt fesztiválon járt, e-könyvet olvas, és ugyancsak 2015-ben, augusztusban nem szégyellt a Velencei-tónál pihenni.

HIRDETÉS
Cseh Katalin: A jövő ne a középkor legyen | Magyar Hang

A megtévesztés céljából Magyar Nemzet fejléc alatt kiadott fideszes szórólapnál tehát ugyanazt a kérdést tették fel, mint amit a gíroszos kérdezett Cseh Katalintól: „Mehet bele minden?” Mármint hogy mindent bevessenek, amit ők lejáratónak vélnek.

Kedves Napi Gazdaság/Magyar Idők/Magyar Nemzet, az a helyzet, hogy menthetetlenül kommunisták vagytok!

Ugyanis a másik zsebében turkálni, úgy, hogy az a bizonyos másik még csak kormányzati szerepet sem viselt: bolsi tempó. Különösen úgy, hogy ti ezt aljas indokból, politikai megbízásból teszitek. És különösen úgy, hogy a legaljasabb kádári ösztönökre apellálva teszitek ezt: dögöljön meg a szomszéd e-könyv-olvasója! Gyűlölitek a magántulajdont (ha nem a tiétek), és erre igyekeztek a közönségeteket is kondicionálni, ezért még egyszer leírom: komcsik vagytok! És azt most hagyjuk is, hogy milyen mértékű fényűzést sikerült „kideríteni” Cseh Katalin közösségi oldalának végiggörgetésével. És teszitek ezt úgy, hogy közben Orbán Viktor magángépes repkedéseiről, Kósa Lajos nemstróman édesanyjának bizniszeiről, Rogán Antal húszezer letelepedési kötvényeséről, a Mészáros–Garancsi–Tiborcz-milliárdokról egy leütésnyit sem írtatok.

Új játékos a pályán | Magyar Hang

Vajon hány e-könyv-olvasót lehetne vásárolni abból a pénzből, amit a NER naponta ellop tőlünk?

Érdemes volna megérteni, hogy nem a magántulajdonnal van baj, hanem a megszerzés módja az érdekes. Hogy még egyszerűbben vázoljam fel (a fideszes olvasók kedvéért): a közösből elvett pénzből vásárolt sportautó: ROSSZ, a nem a közösből elvett pénzen vásárolt e-könyv-olvasó: NEM ROSSZ.

HIRDETÉS
Kötöttfogás 47. – Orbán repül | Magyar Hang

Van bajom a Momentum és Cseh Katalin politikájával. A Planned Parenthood-ügy például sebet ejtett a konzervatív szívemen. (Cseh Katalin idén a születésnapja alkalmából azt kérte ismerőseitől, hogy az amerikai cégnek adakozzanak ahelyett, hogy valamilyen ajándékot vennének neki.) Ha máskor nem, ekkor szerteoszlott az, a korábbi főpolgármester-jelöltjük, Kerpel-Fronius Gábor által elhintett illúzió, hogy majd ők képviselik a polgári Magyarország árváit. Ugyanakkor nem gondolom, hogy a Fidesznek és lincselőmédiájának joga volna az ifjú politikus szemére vetni bármit.

Majd ha nem loptok, és nem lesztek komcsik, esetleg majd akkor, kedves Fideszék!

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Hang 2019/30. számában jelent meg, 2019. július 26-án.

Hetilapunkat megvásárolhatja csütörtök estig az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/30. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,648lájkolóTetszik
3,166követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek