HIRDETÉS

Tömeges balkanizálódás okozta válsághelyzet

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Szálljunk gépen az önkormányzati választás fölébe, és nézzük meg, miképp folyik a demokrácia ünnepe 2019-ben az európai és büszke magyarországi helyhatóságoknál. Mit mondhatunk el eddig az önkormányzati választás kampányáról? Magyarország jobban túlteljesít, így a városi és falusi képviselő-testületek és polgármesterek megválasztásának kampánya is erősen közelíti a 2018-as országgyűlésiképviselő-választásokat.

HIRDETÉS

Most is van óriásplakát ellenzéki politikusokkal és a Fidesz segédcsapataival, ezúttal nem kerítésszaggatókról, hanem cirkuszi környezetbe helyezett ellenzékiekkel, összeberkizve őket. Ezúttal nem a müezzin dalát játssza le az ezzel magát is megfelelő polcra helyező Fidelitas a legpotensebb ellenzéki jelöltnek, hanem cirkuszi indulót. Egyébként ezt őszintén szólva nem értem. Logikailag nem stimmel valami. Mi az állítás? Karácsony Gergely cirkuszi kampányt visz. Hogyan igyekszünk bizonyítani ezt? Mi játszunk le neki cirkuszi indulót. Gondolja a Fidelitas, hogy nem egyszerűen nyilvánvaló Pista bácsinak és Mari néninek is Karakószörcsökön, hogy ez esetben ők gyártották a saját vádjaikhoz a bizonyítékot?

Átadták a gyepet egy szekszárdi óvodában, a gyerekek egy órán át hallgathatták a kampánybeszédet | Magyar Hang

Apropó, cirkuszi induló. Mint tudjuk, a határainkon havonta kopogtató tíz-tizenkét migráns okán tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet tart fenn pártunk és kormányunk „az ezer sebből vérző, Trianonban megcsonkított, Párizsban tovább kurtított, szerencsétlen hazánkban”. (Az idézet szerzőjének nevét küldjék be a szerkesztőségbe, NDK turmixgépet nyerhetnek!) Ezt a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet pártunk és kormányunk olyan komolyan veszi, hogy bárki behajózhat Budapest belvárosába, a Parlament környékére egy letakart „rendszámú” motorcsónakkal, három símaszkos figurával a fedélzeten. A lesajnált Nyugaton már a kommandó borította volna a hangszórós motorcsónakot és utasait a folyóba, az indulás első pillanatában.

A másik oldalról nézve a kampányra eljött a szóróajándékok földi mennyországa. Repülnek a boldog polgárokhoz a tízkilós krumpliszsákok, a jelölt arcával befedett dobozos sörök, dinnye, hagyma, minden, mi szem-szájnak ingere. Ez persze önkormányzati pénzből valósul meg ugyanúgy, mint a szabad szemmel is jól láthatóan megszaporodott sok-sok falunap is.

HIRDETÉS

Fásy Ádám és csapata többet turnézik, mint a Rolling Stones, Rihanna és az egy éjszaka több helyen is egy időben fellépő Irigy Hónaljmirigy együttvéve. Egyszer élünk, nem magyar, aki nem iszik, csuhajja!

Közben bizonyos helyeken a plébánosokat veti be a Fidesz, mint például Pusztaszabolcson, ahol a helyi összellenzéki polgármesterjelölt és képviselőjelölti csapata fotózkodott a városka egyetlen látványossága, a katolikus templom előtt. Mire a plébános atya a helyi önkormányzati lapban írt cikkben határolódott el tőlük. Másutt, Bicskén pedig [email protected] kenték össze „ismeretlenek” a helyi összellenzéki jelölt autóját, miközben ő szórólapot dobált a környék postaládáiba. Business as usual.

Az állampárt demokratikus világképén talán csak eleganciája és nagyvonalúsága nő túl. Még nem lőnek, de ne legyen illúziónk, ha úgy hozná a szükség, az erőszak is elfogadható, megmagyarázható lehetőség volna számukra. Túl grandiózus a lopott vagyon, túl nagy a tét (ha egy valódi fordulat lesz kishazánkban, azt onnan ismerheti fel majd a nagyérdemű, hogy Rogán Antal nem tud a börtönbe kocsonyát vinni Orbán Viktornak, mert mindketten a hűvösön lesznek) ahhoz, hogy ne fordulnának a legdurvább eszközökhöz.

Fekáliával kenték be az egyik fővárosi ellenzéki kampányközpontot | Magyar Hang

Gondoljuk csak bele, mit meg nem tettek akkor, amikor fontos volt számukra, hogy Nyakó István ne tudja beadni a népszavazási kezdeményezést a Választási Bizottsághoz. Egyből jöttek a kopaszok és a fizikai erőszak. Vagy amikor az MTVA-székházon kívül akarták tudni az ellenzéki képviselőket tavaly decemberben? Jöttek a biztonsági emberek és a fizikai erőszak. Tudom, kényelmetlen igazság, de mindenki készüljön fel a legrosszabbra. És ehhez képest a mostani önkormányzati választás csupán sétagalopp és csinn-bumm cirkusz.

A Magyar Hangban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Hang 2019/39. számában jelent meg, 2019. szeptember 27-én.

Hetilapunkat megvásárolhatja jövő csütörtök estig az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/39. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,803lájkolóTetszik
3,050követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Sokk, lincshangulat, hergelés – Magyar Hang-ajánló

Páros Interjú Pálinkás Józseffel és Magyar Bálinttal, beszélgetés Hadházy Ákossal, valód nemzeti konzultáció. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Flaszter 78. – Koronavírus: Kitört a pánik, üresek a polcok

Dévényi István e heti vendégei: Szalai Szabolcs, a Jövő TV főszerkesztője és Lukács Csaba, a Magyar Hang lapigazgatója.

Ferenc pápa gyengélkedik