HIRDETÉS

Krumplit prédikálnak, de kokaint fogyasztanak

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

De hát én megmondtam! Évek óta mást sem mondok, mint hogy a Fidesz már nem az a nyugatos konzervatív erő, amelyet 1998 és 2002 között megismerhettünk. A 2002-es vereség olyan trauma volt a számukra, de különösen a politikai mozgalom első számú vezetője, Orbán Viktor számára, amely mély sebeket ejtett a lelkén, és valami végzetesen elromlott. Ma már tudjuk, hogy ekkor döntött úgy Orbán, hogy ha a magyaroknak nem kellett a polgári Magyarország, akkor visszaadja nekik azt, amire szerinte vágynak: Kádár Magyarországát. Kádárabb lesz ő magánál Csermanek Jánosnál is. Jöjjön vissza a mutyi, az ügyeskedés, az okosba’ megoldjuk kelet-európai, mi több szovjet-ázsiai tradíciója, gondolta népünk, pártunk és kormányunk fényes tekintetű vezénylő tábornoka.

HIRDETÉS

Jöjjenek a kiskirályok, a vidéki kényurak, igen, jöjjenek a borkaik. A győri polgármester jachtos kalandja kapcsán teljes szerkesztőségek csodálkoznak rá arra, amit évek óta monomániásan mantrázok. A Fidesz már nem polgári, nem konzervatív és egyáltalán nem keresztény politikát folytat. Jééé – álmélkodnak –, ezeknek csak a lopott vagyon számít, ezek nem is jobboldaliak, csak pénzpártiak. Utoljára írom le, ha most sem értitek meg, akkor menthetetlenek vagytok, kedves kollégák. Minden olyan érték, jelkép, eszme, ami a jobboldalnak fontos, ezeknek csupán fügefalevél.

A konzervatív értelmiség kifarolása a kötcsei sátorból 3. | Magyar Hang

A Borkai-videóval ezen fügefalevél mögül kikandikált egy csúnya hímtag. Egy szempillantásnyira láthatóvá vált a rendszer lényege. Nem csak az értő szemeknek egyértelmű, hogy amire most fény derült, az a jéghegy csúcsán található kis kupacra rászálló légy. Egy pillanatra azonban láthatóvá vált, hogy mit tettek az országgal. Magyarország legfejlettebb városának első embere Fekete Pákóra meg Kis Grófóra, olcsó repi piákkal felturbózva teszi magáévá az Instagram-celeb, közönséges csajokat, akik a lányai lehetnének. Ráadásul mindez az udvartartás elismerő péniszhúzogatása közepette, már bocsánat. Magát a polgármesteri kampányában keresztény-konzervatív családapaként hirdetve.

Borkai-botrány: Milliárdos üzletek és sértett barátok a fedélzeten | Magyar Hang

Egy egész országot akarnak a saját szintjükre lehúzni. „Há’ mé’, ha te megtehetnéd, ha neked lenne rá másfél millád, te is megdugtad volna azt a darázscsípte szájú kiscsajt, nem? Hö, hö, hö.” Na éppen ezért nem magánügy, ahogy a kormánypárti kórus Habony és Rogán karmesteri intésére azt szajkózni kezdte. Azért nem magánügy, mert mintát ad. Ha ők elsikkasztanak egy várost, akkor én is hazavihetem a gyárból a szerszámot, nem? Itt kezdődne a polgári meg a keresztény mentalitás. Tudni, hogy ugyan bármit megtehetek, de nem minden szolgál a hasznomra. Hogy nem a pünkösdi pornókirályság számít. Mert nincs olyan titok, amely ki ne tudódnék. És amikor meghalsz, akkor nem az a pár orgazmus számít majd a lányodnál is fiatalabb prostival, hanem hogy mi értékeset teremtettél. Szomorú lesz a számvetés.

HIRDETÉS

Hogy mertétek? – szakad ki az emberből a benne lakozó Greta Thunberg. Hogy mertétek kirabolni az országot? Hogy mertétek a sajátotokként kezelni a közös vagyont? Nagyságrendekkel többet loptok, mint a kommunisták. Fényévekkel rosszabbak vagytok a kommunistáknál, mert amazok legalább hittek valamiben, de ti semmiben sem hisztek, csak a pénzben, a kéjben és az élvezetek hajhászásában. Megrontjátok a saját gyerekeiteket is.

Óriási birtok van Borkai feleségének nevén | Magyar Hang

Ami nekünk szent, ti azt hasznosítjátok a hatalom megtartása érdekében. Nektek a kokain, nekünk a krumpli. Meddig lehet ezt csinálni büntetlenül? Mikor szakad rátok az ég? Nem látjátok, ez hová vezet? A szegények, a legelesettebbek fognak benneteket először kirángatni a jachtokból, amikor rádöbbennek, hogy ez az egész csak színház volt. Ez már nincs is túl messze, úgyhogy gyorsan rendeljetek még egy adag kokaint, amíg még lehet.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Hang 2019/41. számában jelent meg október 11-én!

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/41. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,803lájkolóTetszik
3,050követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Sokk, lincshangulat, hergelés – Magyar Hang-ajánló

Páros Interjú Pálinkás Józseffel és Magyar Bálinttal, beszélgetés Hadházy Ákossal, valód nemzeti konzultáció. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Flaszter 78. – Koronavírus: Kitört a pánik, üresek a polcok

Dévényi István e heti vendégei: Szalai Szabolcs, a Jövő TV főszerkesztője és Lukács Csaba, a Magyar Hang lapigazgatója.

Ferenc pápa gyengélkedik